Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
ciekaw jestem na jakim programie te łamanie regulaminu było... nie zauważyłem nawet na Królu Programu, żeby ktoś jakąś pompę zrobił... chociaż w sumie... zgłoszenie mogło dotyczyć jednego leada i to wystarczyło..
Ja osobiście sumienie mam czyste, tym bardziej, że p. Arek nie dawno zatwierdzał moje metody promocji.
Glosy: Czaq (+1)
Jeśli ktoś generwuje pewną ilośc leadów to administracja pyta automatycznie o sposób poprzez maila. Będzie dobrze kochani przynajmniej tresć tego sms się zmieni bo MNIAM na bank zaniżało konwersje. Może zmiana wyjdzie na lepsze? kto wie najwazniejszy i tak będzie koszt usługi czy będzie również niski jak dotychczas Smile
Glosy: wydra87 (+1)
Wczoraj MT wyłączyło Leadmore, dzisiaj to samo jest na MyLead... jak można odczytać z komunikatu MyLead to jakiś nowy użytkownik promował niezgodnie z regulaminem. Zatem pogratulować tylko można, że przez konkurencyjny serwis inni muszą ponosić odpowiedzialność :/
Ja powiem tylko tyle że nie wierze ze nie da się tego kontrolować , tylko to jest na zasadzie chyba dopóki ktos zarabia dla serwisu kase i nie ma przypału to jest ok , a potem płacz. Nie wierze ze w leadmore , myledzie czy firesubie jest 10.000 aktywnych użytkowników którzy zarabiają co dzień grubą kasę i nie da się tego skontrolować , komu z czego wpada. Na myledzie np 15 osoba w danym dniu ma tylko ok 100 zł zarobione , więc ludzi nie ma jakoś dużo.Moim zdaniem portale są same sobie winne za brak kontroli.
Zgodnie z obietnica, na poczatku tygodnia mialo cos ruszyc Wink ktos cos wiecej wie?
(22-01-2018 10:44)Martin676 napisał(a):  Zgodnie z obietnica, na poczatku tygodnia mialo cos ruszyc Wink ktos cos wiecej wie?

zarobki stoją... serce się kroi jak widzę to "Brak statystyk z danego dnia"
Co opłaca się promować, co tam jest w ogole i stawki? Bo mi nie chcą zaakceptować konta...
@matiin, tak to mniej więcej wygląda:

[Obrazek: programy_leadmore1.png]

A co do kwestii promowania to zależy od Ciebie, każdy program ma potencjał.

Jak coś matiin, to obecnie wszystkie programy (usługi sms) zostały wyłączone, zresztą podobnie jak na mylead czy firesub.
Dzięki!
Dlaczego wyłączyli?
Najprawdopodobniej naduzycia ktoregos z partnerow.

[Obrazek: mentoring.png]
Odpowiedz