Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
zaraz się skończy eldorado jak to naprawią pewnie. Chociaż z drugiej strony na moim drugim koncie na którym nie klikam wcale nie doliczyło żadnej "premii" więc może może .... ^^
Ja miałem niecałe 6$ a teraz 88$, ale to nie przejdzie, coś namieszali znowu. w statystykach można kliknąć kalendarz i Sobie ustawić dni w których klikamy i chcemy widzieć ilość moderowanych zdjęć.
Ja osobiście nie doświadczyłem żadnej zmiany w ilości zarobionych pieniędzy, za to dzisiaj już od godziny nie mam żadnych problemów z NSFW images. Zdjęcia ładują się szybko i nie wyrzuca błędu z brakiem kolejnych. Być może zmiany, które wprowadzili wyjdą na dobre.
Edit:
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak działa ten feed? Mogę wyłączyć poszczególne prace i robić tylko jedną, tak? Pytam, ponieważ mam odblokowane tylko NSFW images i nie jestem w stanie sam sprawdzić.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2017 16:07 przez Zincuable.)
(27-04-2017 15:55)Zincuable napisał(a): Ja osobiście nie doświadczyłem żadnej zmiany w ilości zarobionych pieniędzy, za to dzisiaj już od godziny nie mam żadnych problemów z NSFW images. Zdjęcia ładują się szybko i nie wyrzuca błędu z brakiem kolejnych. Być może zmiany, które wprowadzili wyjdą na dobre.
Edit:
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak działa ten feed? Mogę wyłączyć poszczególne prace i robić tylko jedną, tak? Pytam, ponieważ mam odblokowane tylko NSFW images i nie jestem w stanie sam sprawdzić.
Tak, ale w tym za 2$ nie ma zdjęć, więc nie robi to różnicy.