(04-05-2020 18:07)ziela12345 napisał(a): Nie rozumiem po cholerę banować normalnych użytkowników. Polecacie jakiś spór na pp?
Czego Ty nie rozumiesz??
Ta strona już z góry ma ustalone , że nie będzie nikomu płacić , tylko ma zarabiać, dzięki ludziom którzy płacą za to , żeby ich streamy były oglądane .... rejestrując się w ich servisie jesteś dodatkowym "wołem" , który będzie dla nich pracował ... jesteś po prostu ich robotem . Nawet jeśli otworzysz spór na Paypal i wygrasz , oni *(wielkość litery nie jest przypadkowa) oczywiście mają to wzięte pod uwagę i zwrócą Ci pieniądze , bez żadnego problemu , bo tak czy siak zarobili na Tobie, dzięki temu , że oglądałeś steramy ...
Co do sporu , to oczywiście że rób . Usługa nie zgodna z opisem :
Jako tekst piszesz , ze "Oferują konto premium z możliwością zarobku . Kiedy uzbierałeś minimum do wypłaty , zablokowali Ci konto , Możesz dodać coś od siebie (nie bój się

) np : że to skur.... i oszuści " , że widziałeś mnóstwo wpisów na forach ludzi, którzy też zostali "wydymani" ... itd

Wyślij spór i nie czekając na nic , zmień go od razu na roszczenie ...
Ja dziś dostałem zwrot w ciągu 20 min ... tak jak pisałem wyżej , wrócą Ci kasę , ale czasu już nie odzyskasz . I na tym właśnie polega ich polityka

.
(04-05-2020 19:46)TeYroXOfficial napisał(a): Zgłosiłem wypłatę 2 dni temu, dzisiaj otrzymałem. Może być dlatego że mój paypal jest jako biznesowy ustawiony?
Póki co, nadal bez bana
![[Obrazek: twitchfollowers.png]](https://i.postimg.cc/fVYJgcSR/twitchfollowers.png)
to tylko kwestia czasu