Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts Bot --- PV Bot » Najlepszy bot do PaidVerts.

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts Bot --- PV Bot
Sprawdź:
(09-08-2014 09:59)Miciu napisał(a):  Ja mam pytanie do tej licencji na wieczność. Pod jakim kątem sprawdzałeś beta testerów? Dałeś nielimitowaną licencje tym, którzy ci zgłaszali błędy, czy tym którzy byli aktywni?

Wysłane z mojej Xperii Arc S za pomocą Tapatalka 4

No można tak powiedzieć + patrzyliśmy na ilość wyklinanych reklam. Sporo było nie aktywnych, więc mogłeś się tam zapodziać. Już ci dałem Smile
Bot dziala super, polecam go, poprostu wlaczasz i leci z koksem Wink

Pytanko: Jak w PaidVerts dostac te "lepsze" reklamy? bo mam tylko te po 25 punktow.
Dobra, niestety przez to że Avast go wykrywał poleciał kolejny Critical Update.

Teraz już żaden antywirus nie powinien go mylnie wykrywać i powinno wkońcu smigać tak jak ma. Sorry za kolejny taki update.

(09-08-2014 10:20)Mrostry0407 napisał(a):  Bot dziala super, polecam go, poprostu wlaczasz i leci z koksem Wink

Pytanko: Jak w PaidVerts dostac te "lepsze" reklamy? bo mam tylko te po 25 punktow.

Musisz być w danej grupie bap, im wyżej tym lepsze reklamy. Bodajże pierwsze płatne reklamy zaczynają się od 1.6 K bapu. Możesz też kupować microAds packi to pare centów też wpadnie.

Uwaga. Jeśli masz błąd "Critical Update". To po prostu pobierasz z naszej strony nowy PV Bot Setup i instalujesz na nowo.
Ja mam jeszcze pytanko, jak aktywować licencje? Bo PV mi zaczął wariować :/ http://scr.hu/0po7/mgor6
(09-08-2014 11:55)Miciu napisał(a):  Ja mam jeszcze pytanko, jak aktywować licencje? Bo PV mi zaczął wariować :/ http://scr.hu/0po7/mgor6

Rano jak ci przedłużałem to popełniłem błąd. Już powinieneś mieć ok.
A jak z banami ??
Czy na tej stronie są jakies zabezpieczenia ?
Na razie nie słyszeliśmy o żadnym przypadku banu czy to w tym bocie czy innym. Ale korzystacie na własną odpowiedzialność.
Dla mniejszej podejrzliwośći polecam zmienić trochę timer w ustawieniach żeby mieć np. 10 sekund odstępu pomiędzy następną reklamą.

(09-08-2014 17:10)Miciu napisał(a):  
(09-08-2014 16:32)YouAreKilled napisał(a):  Dla mniejszej podejrzliwośći polecam zmienić trochę timer w ustawieniach żeby mieć np. 10 sekund odstępu pomiędzy następną reklamą.
Skąd takie info? Wyczytałeś gdzieś czy tak na "czuja"?

Z doświadczenia.
Odp: RE: PaidVerts Bot --- PV Bot
(09-08-2014 16:32)YouAreKilled napisał(a):  Dla mniejszej podejrzliwośći polecam zmienić trochę timer w ustawieniach żeby mieć np. 10 sekund odstępu pomiędzy następną reklamą.
Skąd takie info? Wyczytałeś gdzieś czy tak na "czuja"?

(09-08-2014 09:59)Miciu napisał(a):  Ja mam pytanie do tej licencji na wieczność. Pod jakim kątem sprawdzałeś beta testerów? Dałeś nielimitowaną licencje tym, którzy ci zgłaszali błędy, czy tym którzy byli aktywni?

Ja na przykład, zaproponowałem 2 opcję do bota, która jedna została wprowadzona i dostałem lifetime - za którego dziękuje Smile.
Odpowiedz