Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Opóźnienia w wypłatach - wyjaśnienie!

Autor Wiadomość
RE: Opóźnienia w wypłatach - wyjaśnienie!
Sprawdź:
(03-01-2014 22:02)hunterpl444 napisaÅ‚(a):  Przynajmniej fires wypÅ‚aciÅ‚ to jest firma Big Grin

Kiedy zlecałeś wypłatę i kiedy otrzymałeś ?
(03-01-2014 22:31)gawciu napisaÅ‚(a):  Szczerze mówiÄ…c, po EasySubie zastanawiaÅ‚em siÄ™ nad Illy a Fires,wybraÅ‚em Fires dlaczego? WchodzÄ…c na Illy zobaczyÅ‚em skórkÄ™ strony EasySuba i podziÄ™kowaÅ‚em . Pozdrawiam i mam nadziejÄ™,że Fires nie wylÄ…duje w dziale SCAM/Oszustwo za szybko,bÄ…dź nigdy.

Właśnie mnie to samo zniechęciło + firma zagranicą (jeszcze tam mieli "kawałek" programu z easysub). Dobrze że zaprzestałem tam zarabiać przed upadkiem. Taki farcik Huh Ja wybrałem Fires przede wszystkim bo Polska firma. Smile
no niestety brak porządnej firmy która by trwała przez pół roku i regularnie wypłacała
(03-01-2014 23:13)msz199 napisaÅ‚(a):  
(03-01-2014 22:02)hunterpl444 napisaÅ‚(a):  Przynajmniej fires wypÅ‚aciÅ‚ to jest firma Big Grin

ostatnią wczoraj i wszystkie doszły
(04-01-2014 11:10)hunterpl444 napisaÅ‚(a):  
(03-01-2014 23:13)msz199 napisaÅ‚(a):  

ostatnią wczoraj i wszystkie doszły

Pytam ponieważ ja zlecałem 28.12 i jeszcze nie otrzymałem .
Miejmy nadzieje ze illy sie odezwie i jakos to sie odkreci, nie chce 400zl stracic ;/
[u]
(04-01-2014 14:03)freezea napisaÅ‚(a):  Miejmy nadzieje ze illy sie odezwie i jakos to sie odkreci, nie chce 400zl stracic ;/

Chyba nie liczysz poważnie na to ?
(04-01-2014 14:03)freezea napisaÅ‚(a):  Miejmy nadzieje ze illy sie odezwie i jakos to sie odkreci, nie chce 400zl stracic ;/

Inni mają dużo więcej, np ja..
Już dawno powinni znaleźć się w scamie.. kłamstwa o wypłatach, które tak na prawdę nie wyszły i jeszcze bardziej perfidne wykręcanie się i straszenie użytkowników, że będą kończyć działalność z tymi, którzy domagają się pieniążków na koncie.. Undecided
(04-01-2014 14:39)MankuT napisaÅ‚(a):  Już dawno powinni znaleźć siÄ™ w scamie.. kÅ‚amstwa o wypÅ‚atach, które tak na prawdÄ™ nie wyszÅ‚y i jeszcze bardziej perfidne wykrÄ™canie siÄ™ i straszenie użytkowników, że bÄ™dÄ… koÅ„czyć dziaÅ‚alność z tymi, którzy domagajÄ… siÄ™ pieniążków na koncie.. Undecided

Przecież są w scamie .
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: