Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Włączyłem sobie w ustawieniach tą dodatkową opcję do pokazywania weryfikowanych leadów.
Liczba w nawiasie pokazuje leady które są aktualnie weryfikowane czy takie które juz na 100% nie zostaną zaliczone ?
Jutro, jest normalny dzień pracy.. Wigilia jest to kolacja wieczorem... lub poznym południem.. do 13-14 jest normalnie dzien pracy.. świeta są 25-26 .. Mama nie nauczyła ?
skoro nie potrafisz udzielić normalnej odpowiedzi to może się lepiej nie wypowiadaj. Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie pytałem o znaczenie słowa "wigilia", tylko czy banki normalnie księgują przelewy w dniu jutrzejszym. BTW, późne południe ? Jest też wczesne ?
Nie.. Ty zapytałeś czy sa przelewe w "Wigilię" a ja Ci wyjaśniłem, ze w dzień w którym odbywa się "Wigilia" ludzie normalnie pracują tylko, ze do godziny wczesniejszej
(23-12-2013 20:44)YOLO1 napisał(a): Fajnie, pełne godziny mijają 18, 19, 20, a leady w nawiasie tylko w dół, chu*a idzie dostać, wie ktoś jak to działa?
No właśnie tak to działa, że jeżeli w ciągu godziny czy tam dwóch użytkownik się wypisze ze subskrypcji to nie dostajesz pieniążków za leada. Tak samo jak nie ma kasy na koncie.