Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj z Easysub bez wkładu własnego, od zera
czlowiek dal mi jakies 2 linki do pseudoporadnikow, obiecanych nisz nie dostalem a kontaktu praktycznie zero, 2 dni temu napisal mi w nocy ze odpisze dopiero jak bedzie mial internet -.- chcialbym zwrotu moich pieniedzy
(19-10-2013 17:30)cenzura1 napisał(a): czlowiek dal mi jakies 2 linki do pseudoporadnikow, obiecanych nisz nie dostalem a kontaktu praktycznie zero, 2 dni temu napisal mi w nocy ze odpisze dopiero jak bedzie mial internet -.- chcialbym zwrotu moich pieniedzy
Szkoda, że koniec = bosman.
Bosman został zbanowany na tym forum. Przyszedł "koniec", a teraz znowu zaczyna sprzedawać swoje cudowne poradniki. Zostałem raz nabity w butelkę, dlatego skojarzyłem adres e-mail. Jest dokładnie ten sam.