Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org!

Autor Wiadomość
RE: Przybij piątkę i zarabiaj z HAUKĄ na HighCash.org!
Sprawdź:
Zarejestrowałem się z twojego reflinka mam nadzieje ze trochę mi pomożesz w rozkreceniu biznesu bop sam nie wiem co i jak i gdzie wysysłac aby ludzie korzystali..
napisanalem PW i email ... czekam na odpowiedz
Piszcie jak coś na maila, ponieważ tutajk rzadko bywam Smile
Po prostu brakuje mi słów...
Jestem bardzo zawiedziony postawa tego użytkownika niby oferuje jakąś pomoc a tak naprawdę trzeba sobie radzić samemu zdążyłem już międzyczasie uzyskać ~3$ a mimo to też nic. Koleś wylatuje z tekstami typu "wszystko w swoim czasie" , "nie wiem czego ode mnie oczekujesz" no ludzie bez przesady
jedyne czego żąłuję to to że zostałem twoim poleconym mogłem spokojnie zostać poleconym innej osoby..
nie polecam.
(11-11-2013 08:24)mupetek02 napisał(a):  Po prostu brakuje mi słów...
Jestem bardzo zawiedziony postawa tego użytkownika niby oferuje jakąś pomoc a tak naprawdę trzeba sobie radzić samemu zdążyłem już międzyczasie uzyskać ~3$ a mimo to też nic. Koleś wylatuje z tekstami typu "wszystko w swoim czasie" , "nie wiem czego ode mnie oczekujesz" no ludzie bez przesady
jedyne czego żąłuję to to że zostałem twoim poleconym mogłem spokojnie zostać poleconym innej osoby..
nie polecam.
Dopiero do tego dotarłem Smile Mnóstwo ludzi skorzystało z mojej pomocy, raczej nikt nie miał powodów do narzekania i Ty nie powinieneś mieć.
Chciałeś ode mnie dostać niszę. Spoko, powiedziałem że warunkiem jest założenie własnego bloga. Oczywiście nie zazstosowałeś się do tego. Jak widać ciężko Ci dogodzić a naprawdę nie muszę tego robić
Odbyłem z tym użytkownikiem krótką rozmowę. Nie wykazywał za bardzo zaangażowania, więc ja też nie będę nadskakiwał. Wymagasz bym napisał Ci wypracowanie co powinieneś robić? I tak połowy byś nie zrozumiał bo nauczenie się wszystkiego zabiera trochę czasu Smile Jak wuidać są na świecie tacy malkontenci co chcą mieć wszystko na tacy.=a i tak będą narzekać. Bo mentor to tylko osoba która może jedynie ukierunkować
Ktoś wie czy Hauka, ma czasem status dostępny na gg?
@up
Ma nieprzeszkadzać Smile
Ja się zarejestrowałem w highcash chcę zarabiać .
Ja również dla hanuki Big Grin
(11-11-2013 08:24)mupetek02 napisał(a):  Po prostu brakuje mi słów...
nie polecam.

Sorry ,że ja nie w temacie ,ale musiałem to napisać.
Co ty myślisz ,że mentor jest od dawania nisz i będziesz miał wszystko na cacy.
Żeby mieć jakiś efekt to trzeba się wziasc do roboty i poszukać nowych nisz .
Mentor tak naprawdę powinien cię nauczyć :

- szukania nowych/wartościowych nisz ( nie mylić z dawaniem)
- Pozycjonowania stron internetowych
- Pozycjonowania filmów
- Pomoc w tworzeniu hacków np. w VB
- Pluginy WP, dodatki zwiększające konwersję itp.
- i wiele innych zagadnień związanych z PPA.

Jak ty masz takie podejście do PPA to powodzenia ci życzę w dalszym zarabianiu Jerk2
Glosy: HAUKA (+1)
Wątek zamknięty