Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-04-2012 15:19)m4rcin93 napisał(a): Oczywiście, że nie podam ci źródła programu z powodów oczywistych
Program jest działający w 100%, wiele zadowolonych osób.
Nie posiada żadnych wirusów czy jakichkolwiek innych wtyczek.
ŻADNE informacje nie są wysyłane do żadnych baz danych itp.
Nie zbieram informacji o kontach,użytkownikach itp. bo mi to nie jest potrzebne.
Konta zrobione programem działają, są zweryfikowane i po to jest ten program.
99% pobrało program, odpaliło go i stworzyło wiele kont.
Dlaczego więc antywirusy "nie krzyczą", że jest tam wirus?
Bo go tam nie ma - proste.
Nie wiem, po co robisz takie akcje chłopcze
99% to lekka przesada, tylko w tym temacie wypowiedziało się już więcej osób którym ten program nie działa, poza tym keyloggery niezbyt często są wykrywane prze antywirusy, oczywiśćie nie twierdze ze twój program to akurat keylogger czy spyware, ale też nikt godny zaufanie tego nie potwierdził.
(15-04-2012 21:03)Branzolek napisał(a): Dlaczego jak mi sie konta załaduja już tzn , wklepią do pliku tekstowego to nie działają ? chcę się zalogować i nie działa.
Bo bot już nie działa 2 Autor wcześniej pisał że może będzie aktualizacja do darmowej wersji, ale planuje wydać płatną.