![]() |
[DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube (/Temat-DARMOWY-Kreator-Kont-Youtube-50353) |
[DARMOWY] Kreator Kont Youtube - m4rcin93 - 03-03-2012 13:30 Postanowiłem udostępnić całkowicie za darmo Kreator Kont Youtube mojego autorstwa. Plusy programu: + Generowanie loginu (imie+nazwisko+3cyfry)(Możliwość wyłączenia) + Generowanie hasła (np. YBtLIVcmNE) (Możliwość wyłączenia) + Omijanie weryfikacji + Sprawdzanie kont + Logi + Działanie w tle + Wyświetlanie CAPTCHy w programie + Konto zakłada w ok. 30s - 60s (w zależności od szybkości łącza) Minusy programu: - Brak Proxy/TORa - Internet Explorer - Wygląd Bot działa tylko na przeglądarce Internet Explorer 8 !! Po pomyślnej rejestracji, konta zostaną zapisane do pliku 'kontayt.txt' w folderze z botem w formacie 'login:haslo'. Bardzo rzadko występuje jakiś błąd z założeniem konta. Download Wersja 1: http://goo.gl/v8p6h UPDATE[24.07.2012] Wersja 2: http://goo.gl/ztXNi UPDATE[24.07.2012] W razie pytań - proszę o kontakt w tym temacie lub na PW ![]() Mam nadzieję, że program się przyda ![]() UWAGA! Jest to prawdopodobnie ostatni UPDATE programu. Zakładajcie konta póki możecie. Pamiętajcie o ustawieniu języka polskiego na YT! PS. Jeśli macie jakieś propozycje odnośnie programu(jakieś zmiany, dodatkowe funkcje) lub wyskoczył niespodziewany komunikat,błąd - proszę o poinformowanie w tym temacie. ________________________________________________ UPDATE [25.03 22.20] - Zmiana poczty UPDATE [04.03 22.20] - Poprawki związane z aktywacją konta - Usunięcie narzędzi do promowania (będą dostępne w kolejnym programie już niedługo ) - Usunięto CaptchaTrader ("gryzie" się z resztą programu) - Dodano sprawdzanie wersji IE ( Jeśli masz inną wersję niż IE8 - program się wyłączy) - Komunikat po zakończeniu tworzenia kont. UPDATE! [04.03 11:20] - Dodano substrykcje i dodawanie filmu do ulubionych - CaptchaTrader (Po każdym użyciu CT należy zrestartować program, więc polecam nie używać CT) - Kolejne poprawki z aktywacją konta UPDATE! [03.03 18:43] - Dodano opcje promowania(kciuki,komenty) - Poprawiono problem z aktywacją konta __________________________________________________ RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Sloniasek - 03-03-2012 14:41 Dzięki wielkie ![]() Przyda się na pewno bo mam dosyć ręcznego zakładania kont ![]() Reput leci RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - chladek317 - 03-03-2012 16:22 Na jakim emailu kreator tworzy konta? RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - m4rcin93 - 03-03-2012 18:48 Zapraszam do testowania nowej wersji! RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Coristo - 04-03-2012 11:32 Konta tworzy, ale gdy chcemy je sprawdzić programem sypie error. Mimo wszystko + ![]() RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - damianus627 - 04-03-2012 11:35 Działa wszystko nie tak jak kolega wyżej piszę. RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Sloniasek - 04-03-2012 11:42 No mi też już wszystko działa ![]() Świetny program, chociaż mógłbyś dodać opcję tworzenia mass kont jeżeli by się tak dało, że robiło by powiedzmy 10 kont na raz. ![]() Jeszcze jakbyś wyeliminował to zawieszanie się programu co jakiś czas to by było git. RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Coristo - 04-03-2012 11:50 Aha, i jeszcze jedno: te konta, które są dobre niech przenosi do innego .txt lub usuwa złe konta, bo przy utworzeniu 100 kont nie będę logował po kolei każdego żeby sprawdzić czy działa. RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - Sloniasek - 04-03-2012 11:53 Znowu jest zawias na "Potwierdzanie linku aktywacyjnego" ;/ RE: [DARMOWY] Kreator Kont Youtube - HeniutX - 04-03-2012 13:29 Moje sugestie: - Komunikat o ukończeniu tworzenia konta - Cytat:Aha, i jeszcze jedno: te konta, które są dobre niech przenosi do innego .txt lub usuwa złe konta, bo przy utworzeniu 100 kont nie będę logował po kolei każdego żeby sprawdzić czy działa.- Masowe tworzenie kont - Naprawa captchatrader'a Te rzeczy i wszystko będzie cacy ;d |