Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
CashBuzz.org - Temat ogólny

Autor Wiadomość
RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA
Sprawdź:
Chyba nie było bo mi nic nie wypłacili.

Ale połowę Mojej kasy chociaż oddali . ;x
Witajcie,
przepraszamy za problemy z zarobkami oraz opóźnienia z wypłatami, byliśmy na wyjeździe tak jak ktoś wspomniał. Wypłaty leciały od wczoraj (okolice północy) do dzisiaj tj. paypal oraz konto bankowe. Payza się trochę opóźni ponieważ czekamy na zaksięgowanie wpłaty. Jeżeli ktoś zlecił na Payzę i nie chce czekać to możemy wypłacić natychmiast na PayPal'a, wystarczy do nas napisać.
A jak prawidłowo wypełnić zlecenie gdy chce na konto bankowe?
CashBuzz - a jak miałem tak że widziałem pobranie, po przełączeniu znikło i wogóle nie było w historii pobrań, jest możliwość jak sprawdzenia że miałem to pobranie i oddanie pieniędzy czy nie za bardzo?

(Godzinę mogę podać, przynajmniej okolice.)
Witajcie, co sie stalo z ofertami dla Polski?
Moje linki sa tylko na polskich forach o Androidzie, a zadna oferta nie chce dzialac, i nie wpada mi zaden grosz.
Sprawdzilem jeden link i pare ofert z 2 mirrorow i niestety.. oferta zostaje wypelniona, a pliku do pobrania nie ma.
Wink RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA
(19-07-2012 17:40)kalkier22 napisał(a):  A jak prawidłowo wypełnić zlecenie gdy chce na konto bankowe?
[Obrazek: kvtcix.jpg]
W przypadku konta w polskim banku SWIFT nie jest wymagany.
(19-07-2012 19:58)Filipus napisał(a):  CashBuzz - a jak miałem tak że widziałem pobranie, po przełączeniu znikło i wogóle nie było w historii pobrań, jest możliwość jak sprawdzenia że miałem to pobranie i oddanie pieniędzy czy nie za bardzo?
(Godzinę mogę podać, przynajmniej okolice.)
W takim razie podaj, możesz na PW.

(21-07-2012 19:46)dziend0bry napisał(a):  Witajcie, co sie stalo z ofertami dla Polski?
Moje linki sa tylko na polskich forach o Androidzie, a zadna oferta nie chce dzialac, i nie wpada mi zaden grosz.
Sprawdzilem jeden link i pare ofert z 2 mirrorow i niestety.. oferta zostaje wypelniona, a pliku do pobrania nie ma.
Jeżeli jedna oferty zalicza bez problemu a innych nie to znaczy, że wina leży po stronie reklamodawcy. Możliwe jest, że wprowadzili jakieś zabezpieczenie żeby nie robić fraudów. Pobrania z Polski ciągle wpadają.
Potwierdzam, że wpadają. Tylko dajcie lepsze stawki za pobrania z Holandii... 0.08$ za pobranie... I ile idzie zwykla wyplata na payza?
To jakieś nowe stawki, które dzisiaj wyłączyliśmy. Czekamy na zaksięgowanie wpłaty na Payzę i pójdą normalnie Wink
CashBuzz, wysłane na PW godziny itp. ; )

Mam nadzieję że da radę coś sprawdzić. ; )
Czyli ile dni? 14?
Odpowiedz