Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tak jak zapowiadałem wrzucam screen zarobków z kwietnia. Sporo słabiej (-$450), ale tak jak zapowiadałem taka będzie tendencja conajmniej do początku lipca. Mimo wszystko $1,8K za bimbanie też cieszy
Widzę yt plus ogads to jednak nie głupi pomysł sam próbuje coś działać w tym temacie ale słabo mi idze.
Widzę też wyżej odpowiedź na nurtujące mnie pytanie czy lepiej walić ile wlezie filmów czy pozycjonować już chyba znam odpowiedz. A takie pytano działasz na feke czy Real niszach??
(01-05-2018 21:39)Wojtek574 napisał(a): Widzę yt plus ogads to jednak nie głupi pomysł sam próbuje coś działać w tym temacie ale słabo mi idze.
Widzę też wyżej odpowiedź na nurtujące mnie pytanie czy lepiej walić ile wlezie filmów czy pozycjonować już chyba znam odpowiedz. A takie pytano działasz na feke czy Real niszach??
Fake nisze.
(02-05-2018 08:45)Kirito92 napisał(a): Wyświetlenia dalej kupujesz na smmstore ? Czy miałeś tak że zlecenie było zaznaczone complete a wyświetlenia się nie ukazały na yt?
Dalej kupuje na smmstore.pro. Może wziąłeś wyśw. słabej jakość bez opcji "refill" i wyświetlenia zniknęły zanim skończył usługę.