![]() |
OGAds z wujem flownem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: OGAds z wujem flownem (/Temat-OGAds-z-wujem-flownem-154388) |
OGAds z wujem flownem - flown - 02-02-2018 09:36 Cześć earnerzy, w tym dzienniku będe opisywał wyniki swoich prac nad projektami pod OgAds. Jako, że mam wolny niemal cały luty postanowiłem ruszyć temat i przywrócić moje zarobki na poziomie stabilnych $60/dziennie - miejmy nadzieje, że się uda. Przez styczeń udało mi sie zarobić troche ponad $1300, ale jako że tendencja jest lekko spadkowa to przez luty nie chciałbym zejść poniżej $1000. Bede bazował na ściąganiu trafficu z YouTuba, czyli tak jak zawsze. Ponadto bede próbował wypozycjonować landing page pod nisze, która generuje jakieś 40% dziennego urobku. W tym celu będe korzystał z, kultowego już chyba, poradnika Vasakiego. Dziennik bede prowadził tylko i wyłącznie przez luty. Posty bede starał się dodawać codziennie lub co dwa dni. Celem dziennika jest przedewszystkim zmotywowanie mnie do pracy i poznanie waszych przemyśleń odnośnie moich działań, więc zapraszam do dyskusji. Dobra, koniec smęcenia - jazda ![]() Dzień 1 Pogoniłem też wietnamca, który nie dostarczył mi moich 'instant' wyświetleń YT od dwóch dni ![]() ![]() Wydane: ~$5 na wyświetlenia i social media Zarobione: $28.49 (Ta, wiem że miał być start z poziomu $40, ale wczoraj był bardzo słaby dzień, chyba najgorszy od miesiąca. Ilość kliknięć była w normie tylko EPC na poziomie $0.08, a zazwyczaj jest w okolicach $0.12-$0.15... Myśle, że dzisiaj będzie lepiej, a jak nie to zostanie ręczne wyłączanie ofert ![]() ![]() ![]() ![]() Reflink do rejestracji Czysta rejestracja RE: Luty na OGAds z wujem flownem - Vasaki - 02-02-2018 09:49 Z dziennika korzystać to można, ale być jako polecony już nie ![]() Just a joke ![]() Powodzenia ![]() Bd zaglądał, jak coś to wal GG ![]() RE: Luty na OGAds z wujem flownem - patrolpxd - 02-02-2018 10:16 Też będę lukał ![]() ![]() RE: Luty na OGAds z wujem flownem - passion - 02-02-2018 12:46 Będę zaglądał, sam niedawno zacząłem przygodę z OGAds. Powodzenia ![]() RE: Luty na OGAds z wujem flownem - patttson - 02-02-2018 12:46 Ja niedlugo zacznę przygodę z OGAds, wiec tez bede obserwowal ![]() RE: Luty na OGAds z wujem flownem - Nikola Tesla - 02-02-2018 13:17 Traffic desktopowy czy mobilny? Captcha locker / file locker / content locker? Subskrybuję, powodzenia ![]() Luty na OGAds z wujem flownem - flown - 02-02-2018 13:20 (02-02-2018 13:17)Nikola Tesla napisał(a): Traffic desktopowy czy mobilny? 80-90% mobilny, content locker @edit: zerknąłem na szybko i jednak 96% mobilny ![]() RE: Luty na OGAds z wujem flownem - pspsga - 02-02-2018 16:31 Hacki promujesz czy coś bardziej ambitnego ? ![]() Będę zaglądał! Powodzenia! ![]() Luty na OGAds z wujem flownem - flown - 02-02-2018 16:33 (02-02-2018 16:31)pspsga napisał(a): Hacki promujesz czy coś bardziej ambitnego ? Zwykle haxy ![]() RE: Luty na OGAds z wujem flownem - jackbriggs - 02-02-2018 16:35 Elegancka tematyka dziennika, trafiająca w moje zainteresowania. Będe śledził. Apropos pytań co do trafficu. To moim zdaniem gatewaye cienko się sprawdzają przy desktopie, a w ruchu mobilnym to całkiem inna bajka. Pobranie aplikacji jest dla ludzi dużą lepszą alternatywą niż jakiś submit czy fake konkurs. |