Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nagrody - ile zapłacimy? [Aktualizacja 18.06]

Autor Wiadomość
RE: Nagrody - ile zapłacimy?
Sprawdź:
(31-01-2010 08:06)Bolt napisał(a):  Aktualizacja nagród 3.02.2010 Smile

KTO WIE KIEDY BĘDZIE NOWA AKTUALIZACJA NAGRÓD ??
RE: Nagrody - ile zapłacimy? [Aktualizacja 6.03]
Za macbooka 1000 zł VAT'u, już jeden polak wygrał Wink
super temacik.rep
Jak kupie psp za punkty to bede musial jeszcze za nie placic?
(08-03-2010 15:24)Bolt napisał(a):  To za dużo jednak litości nie wywiera na celnikach Sad

Mhmmm....
Bo tak sobie myśle (jak coś wyciągnijcie mnie z błędnego myślenia), żeby jak niedaj Boże coś uda się na najbliższym restocku zdobyć (o ile będzie Big Grin) to wyśle to na adres jednego z członków emigracji w GB Big Grin Bo z tego co mi kuzyn mówił to dla brytyjczyków paczka oznaczona jako gift jest giftem i oni tax nie płacą....
Gracjan ---> Tak, będziesz musiał za nie zapłacić (cło i vat) na początku tego tematu masz napisane ile Wink
Wiecie jak ma być kilka restocków to jeszcze w Marcu zrobię normalnie a potem się dowiem i wyśle na cioci adres do usa może będzie ktoś leciał do Polski to by mi wziął Big Grin Wole se troche kasy zostawić... Szczególnie przy bardziej wartościowych nagrodach Smile
Tongue RE: Nagrody - ile zapłacimy? [Aktualizacja 6.03]
mam pytanie, bo obejrzałem już wszystkie filmiki i co teraz ? , mam czekać , aż doładują nowe i kiedy to może nastąpić ?
Tak, musisz czekać aż dodadzą nowe i nie jest powiedziane kiedy będą je dodawać, może być to dziś może dopiero za tydzień, albo może za miesiąc
iPod touch 8gb - ok 140zł napewno bedzie tyle dostal to ktos juz ??
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: