Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Twitchfollowers

Autor Wiadomość
RE: Twitchfollowers
Sprawdź:
Mnie jeszcze nie zbanowali, zrealizowałem dwie wypłaty na koncie free, ostatnia przyszła dzisiaj. Ale dobiłem do limitu 2 tys. obserwowanych i już nic z tego Big Grin Kasy na upgrade szkoda bo i tak pewnie lada moment wyłapałbym bana.
[Obrazek: follow.png]
[Obrazek: Screenshot-44.png]
ja też właśnie dostałem kase, bede jeszcze oglądał, zobaczymy jak wyjdzie z tym w przyszłości.
Geniusze dodali captche do kliknięcia przy każdym followie, ale to by usunąć oferty których nie da się kliknąć i wiszą od paru miesięcy to już nie mogli bekafacepalm
Glosy: przemoprzemek4 (+1), Milionaree (+1)
(27-04-2020 23:35)Zaperr44 napisał(a):  Geniusze dodali captche do kliknięcia przy każdym followie, ale to by usunąć oferty których nie da się kliknąć i wiszą od paru miesięcy to już nie mogli bekafacepalm

hej ja mam tak samo. Przez rok uzbierałem te 20 dolców, wypłaciłem dosyć szybko i teraz nie bardzo mogę klikać te kafle. To znaczy, że nie da się już nazbierać na nowo? Opłaca się inwestować w to konto premium?

Massimo93, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2020.
Irytujące, mogli chociaż wprowadzić inną captcha a nie najgorszą z możliwych bo ona jest przeciwko botom jak i przeciwko ludziom...
(28-04-2020 15:24)xdax1 napisał(a):  Irytujące, mogli chociaż wprowadzić inną captcha a nie najgorszą z możliwych bo ona jest przeciwko botom jak i przeciwko ludziom...

Jaką captcha wprowadzili ?
EDIT : OK , juz wiem .
(28-04-2020 15:24)xdax1 napisał(a):  Irytujące, mogli chociaż wprowadzić inną captcha a nie najgorszą z możliwych bo ona jest przeciwko botom jak i przeciwko ludziom...

jak dla mnie ta strona jest łopatologiczna i nie ma prawa bytu! Polecam się nie nakręcać na cokolwiek każda wypłata pod znakiem zapytania. No i oczywiscie ten ****** paypal który od czerwca ma regulamin że kary może przyznawać... To się dobrali

Hybrid1990 dodał notatkę do tego postu 30-04-2020 06:59 ponieważ:

Ale nie przeklinamy.

Witam. Na stronie działam już trochę czasu. Teraz zebrałem szybko na dwie wypłaty, wczoraj wypłaciłem trzeci raz. I tym razem komunikat Cancel .Oczywiście paypal zweryfikowany, i nigdy nie używałem żadnego bota. Więc to pewnie koniec, i potwierdzenie wcześniejszych doświadczeń wielu użytkowników.

kubek833, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2017.
(30-04-2020 04:54)Masterek napisał(a):  

jak dla mnie ta strona jest łopatologiczna i nie ma prawa bytu! Polecam się nie nakręcać na cokolwiek każda wypłata pod znakiem zapytania. No i oczywiscie ten ****** paypal który od czerwca ma regulamin że kary może przyznawać... To się dobrali

jakie kary ? i za co ?? , mógłbyś rozwinąć ?
Pewnie chodzi o masę podpunktów od czerwca za które paypal może zawinąć z konta dużo pieniążków. Co według mnie nie powinno mieć prawa bytu.

Usunęli logi ofert z TF, czyżby kolejny szwindel się szykował ?
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: