Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Ty na tym nie tracisz tylko leadmore wiec co sie martwisz. Napisali ze programy maja wrocic jeszcze nie wiadomo kiedy, ale ruch do nich wroci jak je wlacza.
Też ktoś z was miał sytuacje, że fb zablokowało wszystkie fanpage? nawet te nie promowane i bez linków do subów? To jest jakiś absurd miałem 10 fanpejdży i wszystkie mi zablokowali...
(20-04-2017 07:57)Maciejoss20 napisał(a): Też ktoś z was miał sytuacje, że fb zablokowało wszystkie fanpage? nawet te nie promowane i bez linków do subów? To jest jakiś absurd miałem 10 fanpejdży i wszystkie mi zablokowali...
A promowales facebook colors? Jesli tak to masz odpowiedz.
(20-04-2017 07:57)Maciejoss20 napisał(a): Też ktoś z was miał sytuacje, że fb zablokowało wszystkie fanpage? nawet te nie promowane i bez linków do subów? To jest jakiś absurd miałem 10 fanpejdży i wszystkie mi zablokowali...
Rok temu, a dokładnie 2 lutego 2016 r. zablokowali mi i kilku innym osobom dosłownie wszystkie fanpage.
Ja miałem ich 400, inni nieco mniej. Wszystko padło w 5 minut. Facebook robi czasami takie "czystki" dlatego też zarabianie na fejsie nigdy nie było i nie będzie stabilne.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-04-2017 11:00 przez jarunioo7.)