Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
Sprawdź:
30 Maja 2015
Z tego co ja widzę to ręka po wypadku się goi, z dnia na dzień jest różnica, szkoda, że ból nie ustaje. Jest założonych osiem szwów, jutro jadę do lekarza, na 14 mam być więc nie wiem czy jutro będę robił
W tym czasie zarobiłem49.6 zł W maju zarobiłem:1518.9 zł W tym roku zarobiłem:9435.5 zł z 30.000 ZŁ
31 Maja 2015
Dzisiaj jadę do lekarza i zobaczymy co specjalista powie
W tym czasie zarobiłem49.6 zł W maju zarobiłem:1568.5 zł W tym roku zarobiłem:9485.1 zł z 30.000 ZŁ
1-31 Maja 2015
Miesiąc maj jak czwarty z kolei nie do końca udany. Na to wygląda, że w czerwcu aby dogonić cel muszę zarobić 5.000 złotych wygląda nie realnie, zobaczymy jak wyjdzie. W miesiącu Maj przeprowadziłem remont, oczywiście za swoje pieniądze i swoją pracą, koncówką miesiąca zacząłem gonić ale i tak za małe dniówki osiągałem. Zobaczymy jak wyjdzie to w czerwcu, zapraszam was mili Państwo do śledzenia dalszych moich zmagań w internecie..
W maju zarobiłem:1568.5 zł W tym roku zarobiłem:9485.1 zł z 30.000 ZŁ
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-2015 08:55 przez Zarobiony_Koles.)
1 Czerwca
Dzień Dziecka? Hmmm, wczoraj u lekarza byłem i nie ma żadnych zastrzeżeń do ręki więc chyba ok, a tak się prezentują cyferki. Ja lecę do szkoły, koniec gadania
$$$Cyferki$$$
LeadMore.pl
Dzisiaj zarobiłem: 80.6 zł W czerwcu zarobiłem:80.6 zł W tym roku zarobiłem:9516.1 zł z 30.000 ZŁ
Dzięki za ciepłe słowa, zbieram się do szkoły Miłego dnia