Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
A ja mam takie pytanie troche nubskie Czy mógłby mi ktoś napisać czym się różni Easysub od PPA? Dokładniej, chodzi mi o to czy z easysub łatwiej pobrać plik czy z PPA?
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
(17-09-2013 20:51)bielu243 napisał(a): A ja mam takie pytanie troche nubskie Czy mógłby mi ktoś napisać czym się różni Easysub od PPA? Dokładniej, chodzi mi o to czy z easysub łatwiej pobrać plik czy z PPA?
w easysub rzeczywiście każdy lead zalicza i to ogromny plus. w sieciach powiązanych z PPA niestety zalicza tylko co któryś lead, zgodnie z tym, co sobie wymyśli dana sieć... oczywiście stawki są odpowiednio różne. dalej wiadomo, easysub jest nastawiony tylko na Polskę, jak to Ci aero2 napisał. Oprócz tego w easysub masz także programy, które nie tak łatwo zrobić w PPa, gdzie masz tylko pobieranie plików. ale jeśli chodzi o kwestie prawne, to nie różnią się niczym - i tu i tu masz płatne subskrypcje.
Jak zarabiam swoje pieniądze? Sprawdź, to banalne -> klik