Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(01-04-2017 20:56)Dante_/ napisał(a):  
(01-04-2017 20:44)mateusz2045 napisał(a):  Nie spamujcie tylko cieszcie się, że możecie w ogóle zarabiać Wink

Powiedział pracodawca do pracownika, ciesz się że masz chociaż pracę za 1000pln/msc.

No a jak.

mateusz2045, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Jezuu...jak tną to dlaczego tu siedzicie? Przecież nikt Was na siłę nie trzyma w LM. Tak jak już pisałem tutaj kiedyś - byłem mocno namawiany na przejście do Treepay - bo leadmore tnie leady. Doszło nawet do tego, że np program "data śmierci" zrobili w 99 % odwzorowany na programie LM - specjalnie dla mnie. Podmieniłem linki na wszystkich programach i efekt jaki? AŻ 1 (słownie: JEDEN) lead! Dodam, że testy przeprowadzałem przez 3 dni z rzędu, od piątku do niedzieli (czyli w okresie, w którym przynajmniej ja mam o dobrą połowę większe wpływy). Więc teraz odpowiedzcie mi czy miałem zostać na treepay (gdzie niby nie tną) i inkasować 1 leada na 3 dni, czy jednak pozostać na Leadmore (gdzie niby tną) i inkasować średnio 15 leadów dziennie? Co wybrałem chyba nie muszę pisać.
Glosy: Dante_/ (+1)
(01-04-2017 21:16)wydra87 napisał(a):  Jezuu...jak tną to dlaczego tu siedzicie? Przecież nikt Was na siłę nie trzyma w LM. Tak jak już pisałem tutaj kiedyś - byłem mocno namawiany na przejście do Treepay - bo leadmore tnie leady. Doszło nawet do tego, że np program "data śmierci" zrobili w 99 % odwzorowany na programie LM - specjalnie dla mnie. Podmieniłem linki na wszystkich programach i efekt jaki? AŻ 1 (słownie: JEDEN) lead! Dodam, że testy przeprowadzałem przez 3 dni z rzędu, od piątku do niedzieli (czyli w okresie, w którym przynajmniej ja mam o dobrą połowę większe wpływy). Więc teraz odpowiedzcie mi czy miałem zostać na treepay (gdzie niby nie tną) i inkasować 1 leada na 3 dni, czy jednak pozostać na Leadmore (gdzie niby tną) i inkasować średnio 15 leadów dziennie? Co wybrałem chyba nie muszę pisać.

Ja nie narzekam na LeadMore bo dalej u nich zarabiam jak i na FireSub. Ale po prostu trigger'ują mnie za przeproszeniem idi*ci, którzy po prostu plotą głupoty i uważają że jest inaczej.
Siedzimy bo nie ma alternatywy. Programy zostaly wylaczone w wiekszosci serwisów i 2-3 miesiące jest czekanie na przelewy. Juz dawno bym linki podmienil bo jak widze ze wpadaja leady za drugi program, a za pierwsz nie to troche podnosi cisnienie.
I tacy muszą być Smile Bez nich czasami wiałoby tutaj nudą Smile
(01-04-2017 21:22)wydra87 napisał(a):  I tacy muszą być Smile Bez nich czasami wiałoby tutaj nudą Smile

Ale w większości wypadkach tacy ludzie mają siano w głowie i później tak promują.
Napisała to osoba z 2 postami co się urwala nie wiadomo skąd. Weź człowieku nie odzywaj się bo się tylko ośmieszasz. Nie wiesz o co chodzi, a się wielce udzielasz.

(01-04-2017 19:16)p0lo napisał(a):  [Vip]Maciejoss20 - Jesteś Debilem
(01-04-2017 21:23)Dante_/ napisał(a):  
(01-04-2017 21:22)wydra87 napisał(a):  I tacy muszą być Smile Bez nich czasami wiałoby tutaj nudą Smile

Ale w większości wypadkach tacy ludzie mają siano w głowie i później tak promują.

W mojej opinii jest to także efekt lenistwa. Co prawda zmieniam tutaj trochę temat, ale biję do tego, że dużo razy spotkać się tutaj można z osobami, które wciąż lamentują, że promują tak czy siak, a nie wpada. Sam dostaję dość dużo wiadomości na PW z prośbą o rady, pomoc, pomysły itp... A wystarczy, że te osoby poczytałyby sobie trochę tych tematów na tym forum i wykorzystały do zarabiania to, co jest tutaj opisane. Gdy ja w grudniu 2015 zaczynałem na Leadmore do nikogo nie pisałem, co i jak robić. Przesiedziałem prawie tydzień czasu przy komputerze i w każdej wolnej chwili czytałem wątki (szczególnie te w dziale LM) jak zarabiać, czego unikać, itp itd i sam metodą prób i błędów z dnia na dzień, z tygodnia na tydzień i miesiąca na miesiąc zacząłem zarabiać co raz więcej. Teraz moje zarobki co prawda nie idą tak ostro w górę jak w pierwszym roku, ale przynajmniej są stabilne i są na poziomie, który mnie zadowala. Przez ten cały czas zarabiania na LM zauważyłem, że takie skoki konwersji o których tutaj mowa wyżej mają bardzo często miejsce, ale nigdy do tego nie przywiązywałem uwagi, gdyż tak jak tutaj ktoś wyżej napisał - dana grupa osób może 100 razy wejść w ten sam link, a tylko za jednym razem skorzystać. Zważywszy na sytuację jaka ma obecnie miejsce w branży subsms myślę, że warto się jednak cieszyć tym, że gdzieś w ogóle można zarabiać. A przypominam tylko, że Leadmore jako jedyny serwis wbija nam leady nawet wtedy gdy klient nie ma siana na koncie. I tutaj wrócę jeszcze do mojego wątku z treepay - bo wtedy próbowano mi wmówić, że właśnie dlatego na leadmore mi leady wpadały, a na treepay nie, bo oni z pustych kont nie zaliczają. Mi akurat się zbytnio nie chciało wierzyć, że akurat podczas testowania treepay'a trafiłem na samych biedaków z pustym kontem... ale cóż. Dzisiaj jest Leadmore, a Treepay... no właśnie +
Testowałeś tylko leadmore, treepay... a sprawdzales firesub, leadnow, mylead, subkiller i inne? Siedzisz w jednym serwisie raz 5 min swoje wykorzystałeś w treepay i dla Ciebie to się wydaje normalne ze wpadaja leady za drugi program, a za pierwszy nie lub nie dostaje sie co ktoregos leada za aktywacje. Najśmieszniejsze jest to, ze rzucaja się tutaj ludzie, ktorzy siedza w jednym serwisie majacy klapki na oczach. Jeśli nie wpada lead za wykonana aktywacje to chyba cos jest nie tak? A tutaj zaraz leca wyzwiska od debili, ktorzy gowno wiedza o życiu i maja mniej jak 20 lat. Osoby ktorzy maja 500+ wejść dziennie może tego nie odczują i mają to w dupie, ale osoby ze 200-300 wejściami juz tak.
(01-04-2017 21:45)Maciejoss20 napisał(a):  Testowałeś tylko leadmore, treepay... a sprawdzales firesub, leadnow, mylead, subkiller i inne? Siedzisz w jednym serwisie raz 5 min swoje wykorzystałeś w treepay i dla Ciebie to się wydaje normalne ze wpadaja leady za drugi program, a za pierwszy nie lub nie dostaje sie co ktoregos leada za aktywacje.

Gdybyś troszkę tutaj w tym wątku przesiedział to znalazłbyś moje posty o tym, co testowałem i gdzie. Testy poparte grafiką w galerii.

Testowałem poza treepay także Firesub, Eforsę, MyLead, Leadnow, FastLead.
Żaden z wymienionych serwisów nie miał u mnie takiej konwersji i takich zarobków jak Leadmore. I zaznaczam, że testy nie trwały pół dnia czy też jeden dzień.
Na każdy serwis poświęcałem 3 dni - od piątku do niedzieli, bo tak jak pisałem są to dni, w których osiągam najlepsze zyski (czyli także najlepsze do testowania).

Z tych wszystkich serwisów treepay to była tragedia nad tragediami. Natomiast dobrze wyglądało to na FireSub i Eforsie (na których zresztą zarabiałem do dnia wyłączenia programów lecz używając programy niedostępne na LM - czyli stream, pobieranie).
Odpowiedz