Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! » Bezpieczny, stabilny serwis z gwarancją wypłat.

Autor Wiadomość
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
Sprawdź:
Mógłby ktoś podrzucić jakiś sensowny poradnik dla początkującego?
(20-10-2014 05:31)Daroslawo napisał(a):  @Kijlan, tak z ciekawości. Ile osób zgłasza się do konkursu? Tj. przykładowo Samsung Galaxy S5 z edycji luty - lipiec 2014 - Ile dostaliście pełnych zgłoszeń, czyli z tym wierszykiem?
Zgłoszeń to sporo, ale niewiele osób ma aktywną usługę w dniu zakończenia konkursu.
(20-10-2014 09:12)escitalo napisał(a):  Mógłby ktoś podrzucić jakiś sensowny poradnik dla początkującego?

Wejdz w dzial poradniki Smile
Masz tam z 10 poradników dla początkującychSmile
Albo kup poradnik na grubą kasę beka
(20-10-2014 07:58)Pawel1178 napisał(a):  Ale się uśmiałem jak przeczytalem posty tego kolesia wpadł w temat i od razu sie wywyższa haha a sam piszę, że tu zarabia ale marnie mu idzie buahahahaahaha Jerk2 To się nazywa idiotyzm do potęgi Big Grin

Śmieszny to ty jesteś ja zarabiam w inny sposób, a ten mi nie pasuje dlatego mówię.Zarobiłem tutaj 447 pln i bo chciałem zobaczyć wtf , tak więc zastanów się co piszesz , to że nie idzie mi zarabianie na subskrypcjach sms to nie znaczy że nie potrafię tego robić.Już wytłumaczyłem koledze wyżej moją definicje zarabiania. proof moich dziennych zarobków :http://scr.hu/1gxq/zmhb8 .Żal dupę ściska??.Nie mówie ze codziennie tak mam ale ja nie zarabiam na jednym jak wy, tylko staram się łączyć kilka zajęć, a z buxami to się zgodzę sam w nie nie klikam, ponieważ zarobki są nie adekwatne do spędzonego czasu i niczego się człowiek nie nauczy.

Znajomi, rodzice a powiem że nawet moja kuratorka wie w jaki sposób zarabiam i co ? jakoś nic się z tego powodu nie zmieniło koleguję się dalej ze znajomymi jak się kolegowałem, rodzice nie patrzą na mnie krzywo, a kuratorka że tak to ujmę ma wyje****

Widać dlaczego zarabiasz tak a nie inaczej, to tylko świadczy o tobie, a twoi znajomi to nawet pewnie w dzień nie chciałbym ich spotkać bo mogło by być nie ciekawie.Konice filma i tak jak wyżej wspomniałem chciałem zobaczyć ock i teraz wiem......... i powiem ci że to nie jest dla mnieIdea
Odp: RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
(20-10-2014 14:42)rogrip napisał(a):  proof moich dziennych zarobków :http://scr.hu/1gxq/zmhb8 .Żal dupę ściska??.
Teraz masz zarobek a jutro możesz 0.
Jakie kryteria muszę spełnić, abym dostał wyższą stawkę ?Smile
minimum 50 leadów/tydzień.
Jaki polecacie skracacz do fb-szpieguj na facebook tak aby go nie blokowali ?
(20-10-2014 14:42)rogrip napisał(a):  
(20-10-2014 07:58)Pawel1178 napisał(a):  Ale się uśmiałem jak przeczytalem posty tego kolesia wpadł w temat i od razu sie wywyższa haha a sam piszę, że tu zarabia ale marnie mu idzie buahahahaahaha Jerk2 To się nazywa idiotyzm do potęgi Big Grin

Śmieszny to ty jesteś ja zarabiam w inny sposób, a ten mi nie pasuje dlatego mówię.Zarobiłem tutaj 447 pln i bo chciałem zobaczyć wtf , tak więc zastanów się co piszesz , to że nie idzie mi zarabianie na subskrypcjach sms to nie znaczy że nie potrafię tego robić.Już wytłumaczyłem koledze wyżej moją definicje zarabiania. proof moich dziennych zarobków :http://scr.hu/1gxq/zmhb8 .Żal dupę ściska??.Nie mówie ze codziennie tak mam ale ja nie zarabiam na jednym jak wy, tylko staram się łączyć kilka zajęć, a z buxami to się zgodzę sam w nie nie klikam, ponieważ zarobki są nie adekwatne do spędzonego czasu i niczego się człowiek nie nauczy.

Znajomi, rodzice a powiem że nawet moja kuratorka wie w jaki sposób zarabiam i co ? jakoś nic się z tego powodu nie zmieniło koleguję się dalej ze znajomymi jak się kolegowałem, rodzice nie patrzą na mnie krzywo, a kuratorka że tak to ujmę ma wyje****

Widać dlaczego zarabiasz tak a nie inaczej, to tylko świadczy o tobie, a twoi znajomi to na
wet pewnie w dzień nie chciałbym ich spotkać bo mogło by być nie ciekawie.Konice filma i tak jak wyżej wspomniałem chciałem zobaczyć ock i teraz wiem......... i powiem ci że to nie jest dla mnieIdea
Gown* nas to interesuje. pokerface
Ci do tematu dzis rozsylka i odczuwam lekkie opóźnienie
Wątek zamknięty