Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
(06-05-2015 08:55)nitram napisał(a): Powodzenia i trzymam kciuki, na pewno osiągniesz te 30k w tym roku.
Hehe, na dniach zaczynam pracę z PP. Właśnie wróciłem ze szkoły, ogarnę się i biorę się za prace, chyba jednak po promuje tanie aukcje. Dzięki za miłe słowa
6 Maja 2015
Dzisiaj tragedia, facebook usunął zasięg mojej reklamy, jutro postaram się to ominąć i postawić nową. W weekend pracować prawdopodobnie nie będę, remont, ale zobczę jak się to rozwinę. Teraz zaczynam pracę nad stroną pod program partnerski(pomaga mi martin) za to mu dziękuję...
Dzisiaj zarobiłem:14.5 zł W maju zarobiłem:479 zł W tym roku zarobiłem:8343.8 zł z 30.000 ZŁ
Hmmm? Nie piszę bo nie mam co, zarobki nie idą a robię wiele. Tak jak mówiłem, z pomocą i pomysłami martina próbuję coś działać w programach partnerskich, zobaczę jak to wyjdzie w praniu
7 Maja 2015
Nie ma co mówić, w weekend coś po próbuję. Remont za tydzień..
Dzisiaj zarobiłem:26.9 zł W maju zarobiłem:505.9 zł W tym roku zarobiłem:8370.7 zł z 30.000 ZŁ
- - --
8 Maja 2015
Dzisiaj zarobiłem:26.4 zł W maju zarobiłem:530.8 zł W tym roku zarobiłem:8395.6 zł z 30.000 ZŁ