Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
prolific.ac - świetnie płatne ankiety » Bardzo dorze płatne ankiety

Autor Wiadomość
RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety
Sprawdź:
Czy wypłaty są instant? Zleciłem ponad godzinę temu i na PP nic nie ma.

siemasz, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
(04-08-2019 16:46)siemasz napisał(a):  Czy wypłaty są instant? Zleciłem ponad godzinę temu i na PP nic nie ma.

Jak masz po prawej Instant to masz w 1s
Jak nie to wtorek i piątek wypłaty
Group Decision Making Study 6
Hosted by Jered Abernathy
04/08/2019, 02:53

Trafił ktoś na tę ankietę? Podstawowa stawka była za £4.84, dotyczyła inwestycji tokenami z jeszcze 3 żywymi ludźmi, wszystko szło na wspólne konto. Pisali że zarobki za tę ankietę będą zależały od tego ile uda nam się zarobić jako grupie. Średnio w to wierzyłem, ale jednak dostałem bonus £8.59 za tę ankietę Big Grin Jeden koleś wybitnie trollował, totalnie nie wiedział o co chodzi i wszystko robił inaczej, tracąc sporo tokenów naszej grupie. Albo to były po prostu boty ;p Jeśli jednak nie były to boty, to z ciekawości, udało się komuś dostać większy bonus? Bo maksymalnie bonusowo można było wygrać chyba 15 funtów.
(05-08-2019 14:14)DR4G napisał(a):  Group Decision Making Study 6
Hosted by Jered Abernathy
04/08/2019, 02:53

Trafił ktoś na tę ankietę? Podstawowa stawka była za £4.84, dotyczyła inwestycji tokenami z jeszcze 3 żywymi ludźmi, wszystko szło na wspólne konto. Pisali że zarobki za tę ankietę będą zależały od tego ile uda nam się zarobić jako grupie. Średnio w to wierzyłem, ale jednak dostałem bonus £8.59 za tę ankietę Big Grin Jeden koleś wybitnie trollował, totalnie nie wiedział o co chodzi i wszystko robił inaczej, tracąc sporo tokenów naszej grupie. Albo to były po prostu boty ;p Jeśli jednak nie były to boty, to z ciekawości, udało się komuś dostać większy bonus? Bo maksymalnie bonusowo można było wygrać chyba 15 funtów.

Ja brałem udział w 4. przeczytałem zasady, miałem czekać 10min jak nie znajdzie resztę ludzi (3) to koniec ankiety i wypłacili mi 4$ Big Grin (3,2funta)
Glosy: DR4G (+1)
Ja miałem to badanie ale w lipcu. Łącznie za 7 funtów razem z bonusem. Wydaje mi się że to raczej były boty a nie żywi uczestnicy. Przed ankietą była długa instrukcja a później pytania kontrolne żeby upewnić się czy się rozumie o co chodzi więc gdyby był ktoś kto wogóle nie zrozumiał instrukcji to by go wyrzuciło z ankiety podczas tych pytań kontrolnych. Ankieta była dziwna tym bardziej że pisało tam że finansuje ją Ministerstwo Obrony Usa.
Glosy: DR4G (+1)
Od ilu tutaj można wypłacać, bo mam 6 funtów i "Cash out" jest nadal zablokowane.
od 5 funtow

Masz zweryfikowane konto do konca oraz email do paypala ?

Voldimer, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2019.
Glosy: Henry50 (+1)
(06-08-2019 08:41)Voldimer napisał(a):  od 5 funtow

Masz zweryfikowane konto do konca oraz email do paypala ?

Dzięki, nakierowałeś mnie. Nie wpisałem w opcjach meila Big Grin Dobry ogar ze mnie. Już jest ok.
Jest ankieta za 10£ 44 miejsca jeszcze

skanuj zakupy odbieraj gotówkę https://web70.gfk.com/projects/PLC97628/...hid=134537
Mam problem z identyfikacją maila,przychodzi wiadomość ,ale pokazuje błąd ,pisze by skopiować link bezposrednio do przeglądarki,ale to samo.
jakaś podpowiedź?

lidero, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2019.
Odpowiedz