Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
MXRevShare.com » nowosc od znanego admina

Autor Wiadomość
RE: MXRevShare.com
Sprawdź:
(16-06-2016 17:34)Trafficmonsoon2 napisał(a):  może paczki po 500$ hmm...

Bez przesady Big Grin Myślę, że to coś ciekawszego ;p
(16-06-2016 17:34)Trafficmonsoon2 napisał(a):  może paczki po 500$ hmm...
Nie no, bez żartów...Pisze, że ma niespodziankę dla wszystkich i miały by to być paczki po $500? a po kiego, pomijając fakt że to nie byłaby żadna niespodzianka(tym bardziej dla wszystkich) to i tak nie widzę sensu wprowadzania takich paczek.
Mysle ze konkursy Smile a powinny byc takie gdzie firma na nich zyska i "wybraniec" Smile przy czym jestem pewny ze jesli bd jakies losowanie w Mxr to bd ono uczciwe.

tapnięte
Strona graficznie wygląda strasznie amatorsko jakby robił ją gimnazjalista, przede wszystkim czcionka z duża, napisy w górnym pasku nachodzą na siebie, na boga zmieńcie szatę graficzną jeśli chcecie aby ludzie się rejestrowali bo strona nie wzbudza zaufania i zainteresowania. Traffic Mansoon ładnie się prezentuje i tak powinna wyglądać profesjonalna strona

DIABELNIE skuteczny INDEKSER LINKÓW - indeksuj swoje linki, posty w social mediach w 2 dni
@UP
Serio ..?

Albo robisz biznes, albo zajmujesz się wyglądem Smile
hahaha Trafficmonsoon ? TO chyba w podstawówce był robiony. Zresztą jak ktoś chce zarabiać i patrzy na szatę graficzną to jest po prostu debilem.
(17-06-2016 08:05)cezar78 napisał(a):  Strona graficznie wygląda strasznie amatorsko jakby robił ją gimnazjalista, przede wszystkim czcionka z duża, napisy w górnym pasku nachodzą na siebie, na boga zmieńcie szatę graficzną jeśli chcecie aby ludzie się rejestrowali bo strona nie wzbudza zaufania i zainteresowania. Traffic Mansoon ładnie się prezentuje i tak powinna wyglądać profesjonalna strona

Widać, że nie śledziłeś wcześniejszych biznesów i stron Jamesa Lee Valentina. To jest jego styl. Wiele kolorów, duże banery, duża czcionka. Nie szata zdobi człowieka. Tak samo jest z Tym Biznesem. Nie szata graficzna strony czyni Biznes dobrym, lecz samo wnętrze (pomysły adminów, zaangażowanie, wypłacalność). Jak dla mnie strona jest przejrzysta i czytelna. Zależy kto co lubi. Ja lubię kolory, wielkie napisy itp...
Ah bronicie MX z tym wyglądem.. Widać, że nikt nie patrzy na wygląd kto już trochę w tym siedzi. Myślę, że nowa osoba w tym świecie(bez mentora) natychmiast by zamknęła taką stronę. I szanse na dobry biznes od razu by stracił. Więc. Bizens super, wygląd mógłby być lepszy.

Darken, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Glosy: Podgor (+1)
Biznes impreza
@up. Boże... każdy wie o co chodzi...........

Darken, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Wątek zamknięty