Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czekamy na przesyłkę z nagrodami. Jak przyjdzie to zostaną dodane kolejne aukcje.
Po raz kolejny apeluję o nie pisanie pw/maili z pytaniem "czy moja nagroda została już wysłana" ponieważ każda taka wiadomość będzie kasowana z automatu. Nagrody są cały czas wysyłane więc takie pytania są zbędne.
Punkty za zaległy unboxing będą dodawane parę razy w tygodniu.
#News2
Punkty za użytkowników nieaktywnych (nigdy się nie zalogowali lub mają tylko 50GP) będą usuwane. Obecny skrypt jest przerabiany i będzie dodawał punkty tylko za poleconych,którzy wykażą jakąś aktywność.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-10-2014 18:46 przez FireGifts.pl.)
(06-10-2014 17:52)FireGifts.pl napisał(a): Czekamy na przesyłkę z nagrodami. Jak przyjdzie to zostaną dodane kolejne aukcje.
Po raz kolejny apeluję o nie pisanie pw/maili z pytaniem "czy moja nagroda została już wysłana" ponieważ każda taka wiadomość będzie kasowana z automatu. Nagrody są cały czas wysyłane więc takie pytania są zbędne.
Punkty za zaległy unboxing będą dodawane parę razy w tygodniu.
#News2
Punkty za użytkowników nieaktywnych (nigdy się nie zalogowali lub mają tylko 50GP) będą usuwane. Obecny skrypt jest przerabiany i będzie dodawał punkty tylko za poleconych,którzy wykażą jakąś aktywność.
To w ogóle nie będzie warto polecać, bo zazwyczaj mniej jak połowa z poleconych jest później aktywna. A nie jest tak łatwo zdobyć poleconych.
(06-10-2014 20:32)FireGifts.pl napisał(a): lepiej mieć 100 aktywnych użytkowników niż 1000, którzy nawet się nie zalogowali.
Dodałem zaległe GP za unboxing.
Myślałem, że nie dodasz, ale jednak mnie zaskoczyłeś pozytywnie ;>
Co do poleconych to na jakiej zasadzie?
Czy to działa wstecz? Mam nadzieję, że nie, bo przecież była kasacja itp.