Dzień 8
Dzisiaj jestem zły, bardzo zły

Ale też jest dobra strona kija dziś [@piciaszek] podarował mi fp które ma osiem tysięcy fanów, będzie to projekt E. A teraz jest czas na złą wiadomość: Uśmierciłem sobie fanpage jak na razie największe czyli "Projekt C" by najmiej nie wiem jak je odzyskać. Sprawa wygląda następująco, na każdym moim fp dodawałem sobie jako admina 3 moje konta, a jakoś na projekcie C nie przyjąłem i teraz nie mogę przyjąć... Oczywiście wszystkie FP byli na Fake kontach i znajomych których nie znam ;/ Logując się na konto na którym mam stronę muszę zweryfikować stronę, są tylko 3 opcje:
* Zidentyfikuj zdjęcia znajomych
* Zaloguj się za pomocą przeglądarki, z której wcześniej korzystałeś(aś)
* Przesłanie dowodu tożsamości zdjęcie..
Druga opcja wydaje się całkiem niezła, aa mam się zalogować z takim samym IP jak miałem dzisiaj o 7 rano, a to trochę innaczej wygląda bo mam internet z neostrady i mam zmienne ip ;( Więc ta opcja odpada, trzecia też. Zostaje tylko pierwsza której nie daje rady przejść bo nie znam swoich znajomych ;(
Projekty na Fejsbuku
- Projekt A - 5.586 Fanów
- Projekt B - 971 Fanów [Nowy FP]
- Projekt C - 12.808 Fanów [Chyba przepadnie]
- Projekt D - 8.943 Fanów
- Projekt E - 8.102 Fanów
Zyski
- Instanter: 0 Zł
- Eforsa 0 Zł
- Adscould 0 Zł
- Firesub 0 Zł
- FreeBiz 58.50 Zł
Cele
- 313.50/2000 Zł
- Wyjście na prostą z Chemii i fizyki (Narazie wychodzi mi 1) - Z Chemii mam już 2
- 12.808/10.000 fanów, na jednym moim FP! - Zrealizowane
2
Jak pewnie wyżej czytaliście mam problem bo muszę zweryfikować swoje konto i zostaje mi tylko przez zdjęcia powiązane z moim kontem a nie mam kompletnego pojęcia kogo mam w znajomych. Pytanie dla was, da się po zdjęciu z FB zweryfikować osobę, sprawdzić kto to jest? Bo bardzo zależy mi na tym fp, a taka strata

Liczę na waszą pomoc, wszystko co wiecie poproszę, dzięki z góry