Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zwiększą pewnie dlatego, że gdyby ceny zostały wszyscy rzuciliby się na np. psp i by nie wyrobili, dlatego ceny pójdą do góry żeby użytkownicy stopniowo zamawiali.
Mam nadzieje że po lutowym restocku wreszcie wprowadzą pełną wersje strony i będzie można kupować nagrody cały czas.Ja nawet wole żeby ceny podskoczyły 8razy niż mam siedzieć po nocach i zgarnąć jakąś mało wartościową nagrodę.
wcale nie! Chyba nie sądzisz że nam dadzą filmiki po godzine... 3 minuty i już Ale to lepiej, przynajmniej takie typy co kurde się zarejestrowali i spędzali po 2 minuty opuszczą lockerz i dobrze Mniejsze przeciążenie serwerów będzie
po co daremnie spekulować jeśli Lockerz się spręży to wszystko będzie jasne po Restocku i wreszcie będzie można zamawiać 24/7 chodź teraz nadchodzące 4uzupełnienia też dają radę
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2010 00:13 przez chiquita92.)
Cytat:Zwiększą pewnie dlatego, że gdyby ceny zostały wszyscy rzuciliby się na np. psp i by nie wyrobili, dlatego ceny pójdą do góry żeby użytkownicy stopniowo zamawiali.
Nawet jak zwiększą to i tak wszyscy rzucą się na PSP bo będzie ono wtedy kosztowało tyle co np. MacBook a dla doświadczonego użytkownika który nie załapał się na poprzednie restocki (np. ja) to świetna okazja.