Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Minęła północ, więc z przykrością muszę ogłosić, że w wyniku otwartej ankiety (jednakże nieobiektywnej i niemiarodajnej, ponieważ nie poprzedzonej długą i rzetelną dyskujsą) akcja pozostanie akcją a nie zwykłym refbackiem, a minimalny próg aktywności został ustalony na poziomie 90%.
Start za 12h. Bądźcie gotowi :-)
gdy mówiłem o niższym progu aktywnosci : 70-80 % też robiłem to z myślą o innych, bo sam raczej osiągnąłbym 90 %, ale chciałem, żeby jak najwięcej osób wzięło w tej akcji udział.
makaj powiedział:
Cytat:"nie wszyscy będą uczestniczyć w podziale kasy, za to reszta dostanie więcej. Brutalny podział łupów wśród najsilniejszych :-P
A im wyższy próg, tym mniej osób zarobi, ale tym większe będą nagrody"
nie odpowiada mi to (nie chcę "wzbogacić się" cudzym kosztem) i na znak protestu REZYGNUJĘ z uczestnictwa w tej akcji.