Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Masówka - nowa akcja

Autor Wiadomość

Sprawdź:
a najbardziej chyba tego nienawidzisz, że ktoś inny poza Wielkim Makajem może mieć rację ?

Masz jakieś kompleksy?

Znająć ludzką zawiść wiem, że im więcej robię, tym więcej osób mnie nienawidzi... Spoko.

a Ty ciągle z tą nienawiścią - to już chyba jest jakaś paranoja

Masz coś do powiedzenia poza prowokacjami?

Minęła północ, więc z przykrością muszę ogłosić, że w wyniku otwartej ankiety (jednakże nieobiektywnej i niemiarodajnej, ponieważ nie poprzedzonej długą i rzetelną dyskujsą) akcja pozostanie akcją a nie zwykłym refbackiem, a minimalny próg aktywności został ustalony na poziomie 90%.
Start za 12h. Bądźcie gotowi :-)

Chyba Twoje akcje makaj nie są dla dobra społeczeństwa więc jakie swoje zyski w tym wyliczyłeś?

Brak możliwości manipulacji zasadami akcji przez uczestników, nie wszystkim odpowiada więc najlepiej aby powstała konkurencja :-P

Heh, jak w jednym z postów napisałem, sam nie uczestniczę w podziale zysków i właśnie robię to dla dobra społecznego i zabawy wszystkich z forum :-|

Czyli Ty w tym nie uczestniczysz?

Jeżeli dla społeczeństwa to społeczeństwo powinno mieć decydujący głos :-|

Uczestniczę.

No to, przepraszam, kto zadecydował jak nie społeczeństwo?

gdy mówiłem o niższym progu aktywnosci : 70-80 % też robiłem to z myślą o innych, bo sam raczej osiągnąłbym 90 %, ale chciałem, żeby jak najwięcej osób wzięło w tej akcji udział.

makaj powiedział:
Cytat:"nie wszyscy będą uczestniczyć w podziale kasy, za to reszta dostanie więcej. Brutalny podział łupów wśród najsilniejszych :-P
A im wyższy próg, tym mniej osób zarobi, ale tym większe będą nagrody"
nie odpowiada mi to (nie chcę "wzbogacić się" cudzym kosztem) i na znak protestu REZYGNUJĘ z uczestnictwa w tej akcji.

Powodzenia :-)

Heh, nie chcę nic tu motać ale...zobaczymy przy podziale zarobków :-P

10% z ogółu, jeżeli brać pod uwagę wypowiedzi
Odpowiedz