Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
My Search funds wyszukiwarka za którą płacą

Autor Wiadomość

Sprawdź:
ten wpis jest u każdego oznacza on że aktualne dane są z jedno dniowym opóźnieniem. Tak najkrócej mówiąc.
Jeżeli chodzi o kasę poleconych to rzeczywiście nie dodawało i nie tylko u ciebie ale chyba dalej nie dodaje, w ostatniej informacji napisali że zostanie to poprawione, w razie pytań pisz

ale nie chodzi o poleconych tlyko nawet za moje wyszukiwanie pisze ze mam 3 wyszukania a kasy 0

a z jakiego dnia wyszukania? i ile ich było

dzsiaj bylo ich 3 bo ja zobaczylem ze nie dodaja to dalej nie wyszukiwalem

Przede wszystkim poczytaj wsześniejsze posty, bo nie mam zdrowia wszystkiego powtarzać.
Napisz z ilu dni ci nie przeliczyło, mogę tylko powiedzieć że tak nie raz jest np przez trzy dni zero przeliczeń a później wszystkie przeliczono. to pierwsza rzecz.
Po za tym wyszukuj na poziomie 60-90 wyszukań to zarobisz rób to powoli i w odstępach czasowych, poza tym po wyszukaniu klikaj na wyniki wyszukania. Nie pisz ciągle tego samego ale różne hasła.

Bo jak masz 3 a dwa system odrzuci bo za szybko to nie ma co przeliczać.

poczytaj wcześniejsze posty

ok juz mi naliczylo poprostu lekkie opoznienie ale jest ok :-)

i co zbigi jutro powinni ci wyplacić??

za luty mam 29 funtów rzeczywiście dzisiaj pojawiła się info że od dzisiaj może to potrwać parę dni realizują wypłaty, dam znać/

zaniedbałem ostatnio tą strone... :-? :-x
Troche żaluje bo juz bym miał z 15 funtów... a mam 5$

Warto jej trochę czasu poświęcić, oby okazali się w pełni wypłacalni. ;-)
Wątek zamknięty