Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
My Search funds wyszukiwarka za którą płacą - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: My Search funds wyszukiwarka za którą płacą (/Temat-My-Search-funds-wyszukiwarka-za-ktora-placa-21046)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

My Search funds wyszukiwarka za którą płacą - zbigi20 - 14-02-2008 08:14

My Search Funds jest firmą typu Get paid To Search, w Polsce nie jest to popularne ponieważ przeważnie firmy tę nie akceptują Polski, lecz nie tym razem My Search Funds akceptuje Polskę jak i prawie wszystkie kraje. Siedziba firmy znajduje się Wielkiej Brytanii i Walii, numer firmy to 5955358. Zarejestrowane biuro firmy Unit 1A, Wrexham Enterprise Park, Ash Road North, Wrexham Industrial Estate, Wrexham, LL13 9JT. Są jednostką zależną od prywatnego Alpexus Ltd spółki posiadającą sieć firm marketingowych która została założona w 2004 roku.

My Search Funds jest partnerem internetowej wyszukiwarki Ask.com, Ask.com płaci dla My Search Funds za generowaniu wyszukiwań w jej wyszukiwarce no i oczywiście za odwiedzanie stron reklamujących się w niej.

My Search Funds płaci nam za wyszukiwanie w Ask.com oczywiście za normalne wyszukiwanie a nie jakieś automatyczne wyszukiwania bez sensu, stawka za jedno wyszukiwanie wynosi 0.025 ÂŁ co jest bardzo dużą stawką, przeliczone na złote daje nam 0.12 PLN za jedno wyszukiwanie.

Jest to no chwilę obecną jedyna firma która płaci w funtach szterlingach. Jeden Funt to 1.9452 $ lub 4.8425 PLN.

Wypłaty pieniędzy w My Search Funds realizowane są na dwa sposoby czekiem lub poprzez PayPal minimum do wypłaty wynosi 20 ÂŁ, czas realizacji wypłaty to maksymalnie 45 dni, zażądanie wypłaty odbywa się automatycznie pod koniec każdego miesiąca i po przekroczeniu minimum.

Teraz więcej o wyszukiwarce, istnieją trzy rodzaje wyszukiwarek.

* Normalna strona z wyszukiwarką ASK.COM
* Wyszukiwarka Ask.com dodana do IE 7 lub Mozilla Firefox.
* Wyszukiwarka mobilna Ask.com więc możesz korzystać z niej przez telefon komórkowy.

W My Search Funds istnieją 3 poziomy poleconych wynoszą kolejno 1 - 10%, 2 - 5% i 3 - 2.5% może nie są imponujące lecz zobacz tę kalkulację.

Przykładowe zarobki, przypuścimy że zwerbujesz 10 osób i że każda osoba będzie szukała 20 razy dziennie i że za jedno wyszukiwanie otrzyma 0.025 ÂŁ ( Obecna stawka wynosi 0.025 ÂŁ ).

* W miesiąc zarobisz 15 ÂŁ
* Przez rok zarobisz 182.50 ÂŁ

Wypłata na Paypal od 20 fUNT
Czas realizacji 45 dni
Wypłata jest automatyczna po przekroczeniu minimum

Pamiętaj że każda osoba przeciętnie jednego dnia szuka ponad 50 razy, ja osobiście szukam ponad 100 razy dziennie. Podsumowując My Search Funds to ta firma może się okazać wielkim hitem, jeśli już nim nie jest, wiec zapisz się i zacznij zarabiać w funtach.

Zarejestruj się: Ask.com

- Tomikus - 14-02-2008 10:43

nie ten dział

zapisałem się pod Toba, dzieki za namiarek

- zbigi20 - 14-02-2008 12:07

A NIE WIEDZIAłEM DZIEKI ZA ZAPIS. łATWO WYSZUKIWAć. MOżNA NP 50 RAZY KLIKNąć JAKIęś SłOWA NP W FIREFOXIE PO PRAWEJ W ICH WYSZUKIWARCE A STATYSTYKA ROśNIE. POZDRAWIAM

- Cahais - 14-02-2008 12:43

wypłacili juz komus kase? bo tez kiedys bralem udzial w czyms podobnym i kasy nie zobaczylem

- zbigi20 - 14-02-2008 12:57

Tego nie wiem ale chyba dopiero od niedawna system zaczął akceptować Polskę. Ja już mam 70 wyszukań po kilka razy kliknąłem ten sam wpis i system wszystkie widzę liczy.
Zobaczymy spróbujemy.

- Tomsh - 14-02-2008 13:03

Zapisałem się pod Tobą, mam napisane ze wyszukałem 4 razy ale stan konta jest dalej zerowy

- zbigi20 - 14-02-2008 15:02

Tak być powinno na dole na czerwono jest adnotacja że przeliczniki są z dniowym opóźnieniem, czyli będą na drugi dzień.

- Maciekorzysz - 15-02-2008 12:54

czyli firma raczej nie dla samotnych klikaczy bo z 10 refami 15 funtów..

- audia4 - 15-02-2008 14:49

oho patrzcie co dostałem, trzeba uważac

Dear Customer,

Thank you for registering with our services for the following account:

ID. 5959 - Pawel

It has come to our attention that your account appears to be the subject of invalid searching with searches outside of the Terms and Conditions including (but not limited to) click fraud, automated search tools, searches made without regard to the results returned etc..

MySearchFunds uses sophisticated detection tools which looks at the quality of the search terms used, frequency of the search terms used, the volume of searches and the frequency of searches and assigns a score. We would expect a score of 100 or less for normal search activity; your score came out as 1,061.

As such these accounts have been referred to our Click Fraud department for further investigation and in accordance with our Terms & Conditions we reserve the right to disallow any invalid searches or to terminate your account.

- zbigi20 - 15-02-2008 14:53

Przykro ale też to dzisiaj dostałem i ciekaw jestem czy na stałe zablokowali i na nowo się rejestrować czy tylko jako ostrzeżenie.