Dzień dobry wszystkim !
Chciałbym złożyć kandydaturę na posadę "
Tutor"
Nazywam siÄ™ Adrian mieszkam w Lubinie
Dlaczego
ja?
Otóż na forum jestem od 2 lutego 2010 roku więc już ponad rok , na lockerz jeszcze wcześniej..

( na kwietniowym dostałem "Błyskawice") Więc znam się na "rzeczy".. Jestem bardzo chętny do pomocy w rozwijaniu naszego jakże wspaniałego forum , przestrzegam każdy punkt regulaminu , pisze poprawnie w języku polskim.
Jeszcze nigdy nie dostałem warna co świadczy o mnie bardzo dobrze

Nie spędzam dużo czasu na TS'ie ( tylko w czasie restoków) , ponieważ wole poszperać po forum i komuś pomóc.
Yanke$ może potwierdzić , że jestem bardzo ufnym użytkownikiem.Powierzył mi 500 zł oraz płatne pliki i był bardzo zadowolony. Moje punkty reputacji nie składają się tylko z refbacków jak widać , a moje posty są poprawne stylistycznie jak i mądre. Utrzymuje dobre relacje z użytkownikami ( nie mam wrogów , wręcz przeciwnie ).Ostatnio jako 1 na forum zgłosiłem , że zhakowali rajmek126p chroniąc innych użytkowników ( np. DDK

)
Sprzedaje także konta , każdy klient był zadowolony nikogo nie oszukałem (a kupiło już 9 osób) , więc mogą zaświadczyć

Spędzam dużo czasu na sb.
Gdy tylko dostanę rangę będę godnie ją reprezentował jak tylko mogę
Czego nie lubiÄ™ :
Nienawidzę chamstwa , nie lubię jak ludzie kierują się stereotypami oraz oceniają innych ludzi po wyglądzie ( ilości postów np.)
ProszÄ™ o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury!
Z poważaniem Adrian