Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Stake7.com - automaty, ruletka. Wpłać 5€, graj za 35€.
Dlaczego ten wątek ciągle istnieje? Od kiedy hazard to "serwis zarobkowy"...
Z resztą jak się przegląda dużo wątków to coraz częściej się trafia na takie tematy. Niedługo to forum zamieni się w forum dla hazardzistów. Zamiast zarabiania będzie tracenie ostatnich groszy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2017 16:18 przez imperator123.)
Bo nie ma lepszego działu. Pakowanie pieniędzy w HYIPy jest znacznie bardziej nieprzewidywalne, a mimo to ma tutaj swój dział.
Nie wiem co przeglądasz, ale ja nie widzę na tym forum innych tematów związanych z hazardem.
Poza tym... nikt Cię chyba nie zmusza do skorzystania z oferty.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2017 16:25 przez DC1.)
(18-04-2017 16:24)DC1 napisał(a): Bo nie ma lepszego działu. Pakowanie pieniędzy w HYIPy jest znacznie bardziej nieprzewidywalne, a mimo to ma tutaj swój dział.
Nie wiem co przeglądasz, ale ja nie widzę na tym forum innych tematów związanych z hazardem.
Poza tym... nikt Cię chyba nie zmusza do skorzystania z oferty.
Poszukaj dobrze, a znajdziesz nie jeden.
Bo nie ma lepszego działu? Halo!!! Skoro forum jest o zarabianiu to po co robić dział dla hazardzistów?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2017 16:29 przez imperator123.)
imperator123 Hmm, pomyślmy. Bo hazard to też zarobek? Masz tutaj tyle metod zarobku, że każdy znajdzie coś dla siebie. Jeśli więc hazard Ci nie odpowiada to po prostu z tej możliwości nie korzystasz. Czy ja wchodzę w tematy piramidkowców i wyzywam ich od złodziei? Nope.