Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze!

Autor Wiadomość
RE: [Mentor] Zarób ze mną duże pieniądze!
Sprawdź:
Poszła aplikacja Wink Może się uda
Z dniem dzisiejszym kończe współpracę z partnerami. z leadmore i innymi sieciami afiliacyjnymi.
Od kwietnia tego roku do dnia dzisiejszego zarobiliście przy mojej pomocy ok. 5.000zł(wg. statystyk w moim panelu 10.000 ale coś mi się nie zgadza. Mniejsza z tym.)
Osobom tym wszystkim życzę powodzenia w dalszym zarobku. Tak jak zawsze wspominałem w mailach, tak i teraz powiem, żebyście starali się działać real-content. Chociażby dla własnego spokoju "moralnego".
Ja mimo, że zarobiłem w 1-2 lata ok 20tysięcy uważam, że ten zarobek ne jest zgodny z moimi ideami i światopoglądem. Uważam również, że stać mnie na jeszcze ambitniejszy sposób oraz bardziej moralny.

Osoby chętne zakupu mojego "zaplecza" zapraszam http://zarabiam.com/Temat-Zaplecze-w-pos...pid1498846

@edit
Osoby które do mnie należa dostaną kilka maili w ciągu następnych dni odnośnie nisz i działania dalszego. Następnie po zleceniu przez was wypłat wszystkich kolejno będę usuwał.
Wszystkim życze ciepłych wakacji i spełnienia zadań jakie sobie zadaliście w świecie zarobku przez internet Smile

[Obrazek: mentoring.png]
Okej Smile Myślałem co się dzieje.. Ledwo dołączyłem brak kontaktu Smile

thepolishmoosepl, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2014.
Glosy: Czaq (+1)
tak samo ja ale jeżeli nam pomoże osiągnąć to co chcieliśmy to okejka
(04-06-2016 20:18)JonekPL napisał(a):  tak samo ja ale jeżeli nam pomoże osiągnąć to co chcieliśmy to okejka

JonekPL, przeczytaj mój post wyżej. Zakończyłem już działalność.
Pozdrawiam!

"Osoby które do mnie należa dostaną kilka maili w ciągu następnych dni odnośnie nisz i działania dalszego. "
Mnie możesz wyrzucić od razu, bo i tak nie wypłacę Smile
To wiele wyjaśnia Smile A zapowiadało się ciekawie, ale jeśli maile z jakimiś ciekawymi sposobami przyjdą to mnie to usatysfakcjonuje.
Jeśli można wiedzieć, to z jakiego powodu rezygnujesz?
(05-06-2016 07:15)zozols1 napisał(a):  To wiele wyjaśnia Smile A zapowiadało się ciekawie, ale jeśli maile z jakimiś ciekawymi sposobami przyjdą to mnie to usatysfakcjonuje.
Jeśli można wiedzieć, to z jakiego powodu rezygnujesz?
Przez kwestie opisane w moim powyzszym poscie.

Naprawde miło się współpracowało Smile
Wątek zamknięty