Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
jd.com - nasze zakupy. » Nie spamuj zdjęciami w galerii - pochwal się tutaj.

Autor Wiadomość
RE: jd.com - nasze zakupy.
Sprawdź:
Musi minąć 40 dni by zgłosić rreklamację. Inaczej odpisza ze zbyt wcześnie.
Glosy: kris009c (+1)
Dostawa sprzed kilku dni, dzisiaj jeszcze wstawię kilka rzeczy, bo już są w moim mieście, a listonosz jeszcze nie jeździł. Waga dla mamy, latarka świeci zajebiście. Big Grin
[Obrazek: R6FXWeP.jpg]

ZARABIAM OD: ~25.05.2015r.
[Obrazek: 10131c7020.png]
HotCash: 816.82 PLN
Doszły kolejne 3 rzeczy:
[Obrazek: m2qa8ky.jpg]
Przyszła bluza, niestety zdjecia nie dodam bo moja lumia ma dziwne akcje i mimo, że ma jeszcze jakąś tam ilość wolnego miejsca na zdjęcia według niej już jest za mało;O

http://en.jd.com/product/Save-8-10-with-...69132.html

Niestety, zapomniłem wziąć w poprawkę przy zamawianiu, że chińczycy z reguły to 'kurduple' i rozmiar M jest troszke mniej luźny niż przyzwyczajony jestem nosić, ale po domu zawsze spoko.
Jeszcze mi grzecznie informacje dodali na malutkiej karteczce z przeprosinami, że nie bluzy z moim wybranym kolorem już wyszły i musieli ją zmienić na szary blablabla, szczerze nawet nie zauważyłem różnicy, ale ładnie, że się postarali ..... No i przyszła prędzej niż paczka z Estonii, która dalej nie doszła do Polski Tongue, Myślę, że do środy przybędą jeszcze słuchawki joggery na bt ;P (od pt w Warszawa WER ;D)
U mnie znowu coś dotarło chyba tzw ruska czapka dla chlopaka listonosz zostawił awizo po 17 odbiore na poczcie Smile a i smartwatch x2 już jest wer Warszawa od wczoraj jutro lub pojutrze powinny dojść Smile

TUTAJ ZARABIAM: https://www.getslidejoy.com/r/iRyGG?id=1 sprawdzone przezemnie, wyświetlaj ich wygaszacz na androidzie i zarabiaj czym dłużej tym wiecej $$$
z Dziś :3 , jeszcze czekam na 2 paczki Big Grin
[Obrazek: 12348270_1036191549764320_9412754_n.jpg]

[Obrazek: 12357961_1036197106430431_1154323197_n.jpg]
Kolejne paczki
Alkomat i koszulki
link do galerii http://imgur.com/a/stYhS

PS: alkomat zamówiony dzięki Jatutylkopatrze
Glosy: Jatutylkopatrze (+1)
Chińczyki u mnie coś spierdzieliły. Dostałem bluzę, jednak nie taką jaką zamawiałem. Nie było nawet takiej w ofercie na tej aukcji. Wprowadziłem spór z zdjęciem, że nie taką zamawiałem. Ile czasu ma sprzedawca na odpowiedź?
Drugie pytanie to odnośnie wysyłki. Zamówiłem towar miesiąc temu- kijek do selfie. Wczoraj pojawiło się info, że niby to wysłali, ale nie ma tracking ID, czy może dodają je później?
Trzecie, czy w razie zwrotu pieniędzy to dostan tylko tyle ile zapłaciłem, bez wartości kuponu?
Sory ze tak męczę Big Grin Xpokerface
(07-12-2015 13:35)WazzaP napisał(a):  Doszły kolejne 3 rzeczy:

To na dole to słuchawki bluetooth? Jak to gra?
(08-12-2015 17:01)Damkofr napisał(a):  
(07-12-2015 13:35)WazzaP napisał(a):  Doszły kolejne 3 rzeczy:

To na dole to słuchawki bluetooth? Jak to gra?

Tak, słuchawka bluetooth, ja słyszałem bardzo dobrze co do mnie mówią, lecz troszkę gorzej z osobą która miała mnie słyszeć, lecz póki co dopiero tylko jeden test zrobiłem.
Odpowiedz