Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Appki - Czy to koniec?

Autor Wiadomość
RE: Appki - Czy to koniec?
Sprawdź:
To ładnie teraz ceny polecą w dół tylko patrzeć.
e tam gadanie, apki się nie skończą Wink Huh
Mi FB wywalił apkę nie za spam, nie za zgłoszenia a za podejrzenie logowania przez kogoś innego na konto. A jak napisałem czy oddadzą publish_actions dostałem odpowiedź że nie ponieważ źle korzystam z fb dzieląc się z innymi dostępem do części developerskiej... także odwaliło im na tym punkcie normalnie...
Miałem to samo! Smile AnnaKa miejmy nadzieję że to czasowa schizofrenia fejsbuka i z czasem mu przejdzie Big Grin a jak nie to będzie trzeba pobawić się w psychiatre Big Grin
@AnnaKa ile adminów na apce? Musiałeś dowód wysyłać by konto potwierdzić?
lukasz206pl Tylko telefon i kod sms.
Admin był jeden na apce. Apka miała 5 miesięcy i używana była co 2 dni.
Współczynnik zgłoszeń spamu nie przekroczył na niej nigdy 1.00 max 0.83 było.
(26-09-2015 02:10)AnnaKa napisał(a):  Mi FB wywalił apkę nie za spam, nie za zgłoszenia a za podejrzenie logowania przez kogoś innego na konto. A jak napisałem czy oddadzą publish_actions dostałem odpowiedź że nie ponieważ źle korzystam z fb dzieląc się z innymi dostępem do części developerskiej... także odwaliło im na tym punkcie normalnie...

Jak się skontaktowałeś z facebookiem w tej sprawie?
Odblokowałem konto telefonicznie tak jak pisałem i się odwołałem od ich decyzji.
Ponowna fala banów i u mnie poleciała.
No u mnie tak samo, masakra.
Powoli trzeba jakoś inny sposób monetyzacji znajdować - FB nie ejst jeszcze do końca przez nas odkryte ;d.
Odpowiedz