Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat
Zakupilem poradnik i wyraże swoją opinie jako średnio zaawansowany w zarabianiu na subach.
w 2 dni wpadły mi 3 leady przy dosc sporym nakładzie pracy przed wczoraj 3 godz , wczoraj 1,5 i dziś godzina , patent napewno dobry , ale niestety ilośc sprzedanych poradników ma bardzo duze znaczenie , a wydaje mi sie juz była za duza sprzedaz przez co ciezko się przebić , bo promujac oferty natrafiam na ludzi którzy tez z tego korzystają , napewno patent automatu dobry , nie znałem go wczesniej nie wiedziałem ze cos takiego mozna wykorzystać , i głownie z tego jestem zadowolony ze nabyłem nową wiedze , zobacze jeszcze jak bedzie z ledami bede promował przez tydzien ok 2,3 godz pracy dziennie i zobaczymy, podsumowanie :
Pomysł niszy dobry
Automat bardzo dobry
Konkurencja Dośc duża
RE: [Poradnik] Dobre zarobki + długotrwały automat
Myślę że teraz wakacje będą najlepszym okresem bo leady z tego sposobu najwięcej wpada w nocy
Pamiętajcie że sam automat możecie do wszystkiego wykorzystać nie tylko do sposobu zawartego w poradniku, jest on na tyle dobry i sprawny by służył wam w czymś innym
Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.