Daniel (ddww), jako jedyna osoba z poprzedniej administracji HC, zakończył sprawę uczciwie i do końca. Dzięki porozumieniu z Karczem (obecnym właścicielem HC) wszystkie wypłaty zostały zrealizowane. DDWW wywiązał się ze swoich obowiązków chociaż równie dobrze mógł zostawić wszystko i zwiać...Ja jako nowy oficjalny przedstawiciel tak dobrałam zespół, że wiem, że są to uczciwi ludzie, którzy chcą i zrobią wszystko, żeby pracowało się wam DOBRZE!
Rozumiemy Wasze wątpliwości - występują one na stracie każdego serwisu zarobkowego. Dodatkowo dochodzi do tego fakt, że DDWW w poprzednim serwisie trafił na usera, który postanowił zakrywać stopki (aktualnie mocno monitorujemy sposoby promocji pod tym aspektem) i z tego wyszły m.in wszystkie komplikacje - ale tylko one! Wszyscy userzy otrzymali zarobione przez siebie pieniądze I WSZYSTKO DZIAŁA BEZ ZARZUTU.
Nasz team składa się z wielu osób, które są profesjonalistami w swoich dziedzinach. Support działa kilkanaście godzin dziennie a wraz z userami tworzymy dobrze trzymającą się społeczność (m. in dzięki umieszczeniu czatu na stronie). Mamy ze sobą stały kontakt poprzez wszelkie jego formy. Pieniądze wypłacamy co czwartek i zawsze na czas o czym można było już się przekonać.
PS. Jeszcze małe odniesienie do najmniej istotnego aspektu tej sprawy - powodem bana dla DDWW było multikonto (korzystał z
jednego IP z bratem).
Nie mamy nic do ukrycia i z czystym sumieniem możemy zaprosić KAŻDEGO do zarabiania z nami!
Przy okazji zapraszam na nasz nowy fanpage:
https://www.facebook.com/czwartywymiarzarobku