Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-02-2020 08:45)Voldimer napisał(a): Zlecilem wypłate ale dzis jest kasa spowrotem na koncie i pisze ze cancel . Bana nie dostalem zlece znowu zobaczymy moze to juz koniec
Pewnei chodzi o email ktorego nie moge na twitchu zmienic...
Voldi z tymi mailami to pic na wodę oni nawet nie potrafią tego sprawdzić. Masa ludzi miała wszędzie ten sam mail a oni wciskali bajeczki, że nie masz takiego samego maila na którymś z kont czy to paypal, twitch.tv itd. A po przesłaniu dowodów wymyślają inną bajeczkę, że system coś wykrył i cię nie odblokują.
Ogolnie wyslalem zapytanie czumu dostałem bana. W odpowiedzi dostałem ze naruszyłem zasady. Poprosilem o dowody kiedy i w jaki sposób dodatkowo napisałem ze Nie uzywalem nigdy bota i wszystko ucziciwie zbierałem. W odpowiedzi dostałem maila.
Tom Kelly (TwitchFollowers)
Feb 26, 17:09 EST
Hello,
Please tell us where you are buying bots and how you are using our system.
Ale widać duży spadek użytkowników aktywnych, bo nawet łatwo idzie dostać się na te większe streamy.
A to ich pytanie oznacza tylko i wyłącznie to, ze nie mają jak wykryć bota i banują losowo.
Na prosbe żeby mi wyslali dowod w jaki sposob ich niby oszukuje dostalem odpowiedz:
Tom Kelly (TwitchFollowers)
Feb 28, 11:01 EST
Hello,
We have already detected that you are doing something wrong with the system.
Unfortunately, we won't be able to do anything with your account as it is now blocked.
Thank you so much for your interest with TwitchFollowers.