Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bannersbroker.com

Autor Wiadomość
RE: Bannersbroker.com
Sprawdź:
"...Wypłaty:
Payza została przywrócona ponownie, ale tylko na jakiś czas – wszystkie wypłaty są już zrealizowane.
Wypłaty na STP mają być zrealizowane do piątku.
Wypłaty na kartę BB wyjdą 20 grudnia (zlecone do 14.12).

Kolejne wypłaty będą realizowane po nowym roku 8 stycznia dla wszystkich metod.
..."
dexterij

Skąd masz te info ? Zleciłem na payze 1300 gdzies 14 grudnia, ciekawe kiedy dojdzieSmile Jak dojdzie to mam prawie zwrot Smile

Sklep Seo : http://zarabiam.com/Temat-Twoj-Kompletny...rek-155956
jest to oficjalne info jakie BB podało , no to pewnie twoja zostanie wysłana 8stycznia jeśli się nie załapała na tamte wypłaty ,

I informacja jaką dostałem przed chwilą co do podliczeń paneli i problemów z nimi , wszystko do końca tygodnia powinno być naprawione i zaktualizowane ich stany
No to przynosisz dobre wieści. Oby tak było.
od dwoch tygonie nie nalicza mi ziellonych paneli sa juz na drugiej serii comp i caly czas stoja na 0.0
tez tak macie?
Tak.
kasy jak nie było tak nie ma..

Czy do zatwierdzenia moich danych muszę wysłać oprócz np: skanu dowodu jakąś fakturę albo formularz od vectora? Zaznaczam że nie chcę mieć narazie karty. Bo przedtem wystarczył tylko dowód, czy coś się zmieniło(przez jakiś czas miałem odcięty dostęp do neta i mam małe zaległości), bo wyskakują mi jakieś dziwne komunikaty. Wysyłałem im skan dowodu wcześniej i cały czas mam nie zatwierdzonego, a teraz mi piszą żebym wysłał jeszcze raz i podesłał też wypełniony ten formularz od vectora, ale ja nie chcę mieć karty narazie, więc pytam, czy ten formularz jest obowiązkowy, czy tylko w przypadku gdy nie mamy potwierdzonego notarialnie dokumentu to muszę ten formularz wypełnić?
pisałem o tym wcześnie , info z mbbiznes "...Informujemy, iż zaszły zmiany w weryfikacji konta. Obecnie oprócz skanu dowodu tożsamości oraz potwierdzenia adresu, wymagane jest dostarczenie dodatkowego dokumentu. W zakładce „Personal Information” znajduje się formularz w formacie PDF, który należy uzupełnić i dostarczyć potwierdzony przez notariusza..."
ja wyslalem im tylko 2 strony dowodu i nie mam żadnych problemów, tyle że kilka miesięcy temu.

Odpowiedz