Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
NA epn pojawiła się opcja sprawdzania linków. Taki weryfikator linków dzięki któremu można sprawdzić który link "bierze udział" w programie partnerskim. Szkoda tylko że coś kiepsko działa na razie.
(22-10-2017 16:14)adik7276 napisał(a): NA epn pojawiła się opcja sprawdzania linków. Taki weryfikator linków dzięki któremu można sprawdzić który link "bierze udział" w programie partnerskim. Szkoda tylko że coś kiepsko działa na razie.
Co ciekawe mi pokazuje, że żaden link nie bierze udziału
(22-10-2017 16:14)adik7276 napisał(a): NA epn pojawiła się opcja sprawdzania linków. Taki weryfikator linków dzięki któremu można sprawdzić który link "bierze udział" w programie partnerskim. Szkoda tylko że coś kiepsko działa na razie.
Co ciekawe mi pokazuje, że żaden link nie bierze udziału
Mi pokazuje w sumie dobrze, to co wiem że ma brać to bierze, a inne to są pół na pół
No to jak oficjalnie piszą, że nie wszystkie linki biorą udział w programie, to lepiej przenieść się do Aliexpress Portals.
Szkoda, że Epn nie raczy nas informować o zmianach w newsach, tylko musimy sami się dowiadywać.
No to jak oficjalnie piszą, że nie wszystkie linki biorą udział w programie, to lepiej przenieść się do Aliexpress Portals.
Szkoda, że Epn nie raczy nas informować o zmianach w newsach, tylko musimy sami się dowiadywać.
Możesz mi napisać w czym Portals jest od epn (na daną chwilę) lepsze?
(22-10-2017 19:32)adik7276 napisał(a): Z tego co widzę na portals nadal nie wszystkie linki można przerobić. Część linków zlicza za 1%, część za 8%, a niektórych nie można wcale przerobić.
Co do wypłaty na portals to pobiera 15$ przy wypłacie.
To w końcu jak to jest? Skąd się bierze te 8% skoro np sprzedawca może ustawić 4%? Dla mnie to jest nielogiczne.