Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Kurier już był, miła niespodzianka impreza

Glexab, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
Leadmore a mi wysłaliście na zły adresTongue Poszło na zameldowania a nie zamieszkaniaTongue ale jakoś ogarnę odbiór tej paczki ;P
(20-09-2016 09:12)wydra87 napisał(a):  @[Leadmore] a mi wysłaliście na zły adresTongue Poszło na zameldowania a nie zamieszkaniaTongue ale jakoś ogarnę odbiór tej paczki ;P

Braliśmy adresy z rachunków lub z loterii Smile
Na Twoim miejscu bym nie przegapił tej paczki!
Również dostałem, zdjęcie w galerii Smile Dzięki Leadmore Lol

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Leadmore, cos ta ekspresowka nie chce wyjsc wczoraj zlecilem o 21 jeszcze nie wyszla lipa troche 5% zarobkow zabieracie a nie na czas :/
(20-09-2016 10:13)loloisback napisał(a):  Leadmore, cos ta ekspresowka nie chce wyjsc wczoraj zlecilem o 21 jeszcze nie wyszla lipa troche 5% zarobkow zabieracie a nie na czas :/

Przelew jak zawsze wyjdzie do 24h od otrzymania rachunku Smile
Też nie dostałem przesyłki mimo że jestem na Leadmore jeszcze od czasów Freebiza Big Grin

Czyli zapewne otrzymali tylko Ci, którzy przekroczyli jakąś tam kwotę zarobków na LM.

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
Heart RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Leadmore, dziękuje za fajną niespodziankę. Bardzo miłe Heart

Bez was byłbym nikim i nie miał nic. Dziś mogę przeznaczyć pieniądze na naukę i spełniać swoje marzenia. Dwa lata temu chciałem zabrać dziewczynę na kolację czy do kina Undecided Nie mogłem, tak samo jak ona. Powiedziałem dość! Zacząłem czytać i coś działać w tym kierunku. Trafiłem na was jeszcze za czasów freebiza i tam zaczynałem. Po kilku miesiącach czytania poradników i potykając się przy wielu błędach bardzo, bardzo się odbiłem! Moje życie się zmieniło Smile Dziewczynie też pomagam dorabiać Heart .Cenię od was każdy zarobiony pieniądz, więc nie wydaje na głupoty. Traktujecie nas lepiej na odległość, niż szefowie w normalnej pracy. DZIĘKUJE! JESTEŚCIE WIELCY!

[Obrazek: stickman-uscisk-dloni-czerwony-czlowiek-biznesu.jpg]
A to dla Pana Arka Smile
Glosy: zjadamkredki (+1), yazir (+5), ELdollaro (+1), Leadmore (+1), Huston (+1), wydra87 (+1), Majka (+3), aruna91 (+1)
[Obrazek: DSC_0476_1.jpg]

90 tyś przekroczone w Leadmore. Paczka niespodzianka. Niespodziewanie dzisiaj kupilem laptopa, którego mam zamiar odrobic do konca wrzesnia. W malutkiej paczuszce byl dlugopis Parkera. A z tymi procentami to trafiliście w 10tke. Wole whisky od piwka czy wódki Smile

Pozdrowienia Smile
Glosy: Huston (+1)
A mi statuetka przyszła peknieta przy podstawie :-(
Przyszła w opakowaniu w dwóch częściach :-(

edit.
Dobra skleiłem już kropelką statuetke dobrze że przy podstawie to nie widać praktycznie że było klejone Wink
A whisky Jack Daniels zajebiste dzięki Leadmore Big Grin
Odpowiedz