(28-09-2017 20:11)Xanter98 napisał(a): Myślę, że powinny być jakieś zasady na forum co do promowania wszelkiej maści revsherów i hyipów, czyli notka, że program może w każdej chwili upaść i każdy inwestuje na własne ryzyko - do tego najlepiej link do tematu, gdzie zostanie dokładnie wytłumaczone działanie takich programów.
Xanter98 wejdż w główną zakładke hyip i pierwszy na czerwono podpiety temat przez admina, wszystko w temacie

Trzeba być ślepym żeby tego nie zauważyć
Działalność firmy jest całkowicie legalna i zgodna z prawem gdzie firma jest zarejestrowana, jak ktoś tego nie akceptuje najlepiej niech się nie rejestruje i omija temat z daleka. Na czym można zarabiać i jak to funkcjonuje jest opisane dokładnie w regulaminie firmy. Ilość produktów jakie oferuje Futurenet jest spora jedne działają dobrze, drugie trochę gorzej, jedne są darmowe drugie płatne. Z kilku korzystam sprawdzają się bardzo dobrze.
Co do możliwości zarobkowych: Matryce i kryptowaluta nie padnie nigdy, rev share zostanie wygaszony jeśli firma stwierdzi że jest nie opłacalny, póki co ma się bardzo dobrze i nie przewiduje przez najbliższe miesiące aby coś w tym temacie się zmieniło - powtarzam już któryś raz z kolei.
Co do gier - w gry nie gram już od dawna więc nie zagłębiałem się w temat specjalnie. Tak jak kolega wyzej napisał początkowe gry nie były robione przez zespół Futurenet - Futurenet zarabia na odsprzedaży gier innych firm wielokrotnie Roman o tym mówił, no ale trzeba sobie zadać trud i poczytać o tym, dla niektórych jak widać to jest za trudne. Obecnie już powstają gry dla Futurenet spółką za to odpowiedzialną jest Ten Square Games Sp. z o.o.
z siedzibą we Wrocławiu, przy ul.Bacciarellego 2A, przykładem takiej gry jest np. "let's fish".
Ps. na zaczepki i komentarze takich osób jak santaclous nie reaguje, po swoich wypowiedziach widać że to osoba nie zrównoważona psychicznie.
Hejtować możecie sobie dalej temat i wymyślać różne teorie spiskowe, jak widać zapotrzebowanie na bieżące informacje jest tutaj coraz mniejsze. Ja na poleconych i osoby z którymi współpracuje nie narzekam i nie pochodzą one w większości z tego forum, ja na tym nie tracę tylko wy jak już coś