Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej

Autor Wiadomość
RE: [Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej
Sprawdź:
jak moglbym kupic produkt u konkurencji tymbardziej ze byl prawie w tej samej cenie
zeby to jakos prosperowalo trzeba pierw wspierac "swoich"
(08-11-2012 10:35)buch napisał(a):  jak moglbym kupic produkt u konkurencji tymbardziej ze byl prawie w tej samej cenie
zeby to jakos prosperowalo trzeba pierw wspierac "swoich"

geo sprzedaje swoim więc on miesza ceną, ale iż z naszej grupy ludzie opanowali można powiedzieć rynek pracy swoimi ofertami więc u niego, raiden i valentyn za wiele osób już nie pracuje Big Grin
miałeś 2 kanapki na rynku, ale to już miałeś bo kupiłem - muszę lodówkę uzupełnić bo się zapasy w niej kończą Big Grin
ej co mam wynajoc dom jak nie ma go w okolicy ?
na polnoc bede w malopolskim tak jak mialo byc, takze bez nerwowSmile
z gory powiem ze jezeli ktos liczy na spotkanie to przez 4 tygodnie jest to niemozliwe gdyz georgebb mnie zablokowal na wylacznosc
to chyba wszystkoBig Grin
(08-11-2012 15:07)lukasz9669 napisał(a):  ej co mam wynajoc dom jak nie ma go w okolicy ?

musisz poczekać aż będzie jakiś dostępny do wynajęcia, lub samemu zakupić za ponad 800 pln i się do niego wprowadzić i wtedy nie będziesz musiał wynajmować Smile
(08-11-2012 15:07)buch napisał(a):  na polnoc bede w malopolskim tak jak mialo byc, takze bez nerwowSmile
z gory powiem ze jezeli ktos liczy na spotkanie to przez 4 tygodnie jest to niemozliwe gdyz georgebb mnie zablokowal na wylacznosc
to chyba wszystkoBig Grin

okej to czekamy na ciebie w małopolskim i od jutra pracujesz u każdego po kolei z grupy
ja na bieżąco informuję w temacie u kogo pracujemy w danym dniu Smile
Na razie pracowali u mnie:

tomazzi i zdanu.
co do tej pracyw grupie to najkorzystniej dla osoby aktualnie zatrudniajacej aby kazdy zaraz po polnocy przepracowal swoje
ciezko tak caly dzien kontrolowac aby Nasza stawka byla najwyzsza kiedy nie wiadomo o ktorej dany gracz z grupy sie zaloguje, chyba ze macie na siebie jakies namiary?
zawsze moze zajac stanowisko ktos inny i wtedy robi sie problem
bez żadnych namiarów spokojnie grupa u każdego pracuje plus są i miejsca dla innych by pracowali i pracują także spokojnie z tym wszystkim Smile
nie watpie w to ze kazdy pracuje
chodzi mi tylko o stala godzine tej pracy
nie zawsze jestesmy wstanie kontrolowac swoja stawke zeby byla najwyzsza, chyba ze macie tak zdominowany rynek pracy w tym malopolskimBig Grin ze nikt z poza grupy tam nie ma miejsc pracy, wtedy to rozumiemBig Grin
Wątek zamknięty