Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej
(08-11-2012 10:35)buch napisał(a): jak moglbym kupic produkt u konkurencji tymbardziej ze byl prawie w tej samej cenie
zeby to jakos prosperowalo trzeba pierw wspierac "swoich"
geo sprzedaje swoim więc on miesza ceną, ale iż z naszej grupy ludzie opanowali można powiedzieć rynek pracy swoimi ofertami więc u niego, raiden i valentyn za wiele osób już nie pracuje
miałeś 2 kanapki na rynku, ale to już miałeś bo kupiłem - muszę lodówkę uzupełnić bo się zapasy w niej kończą
na polnoc bede w malopolskim tak jak mialo byc, takze bez nerwow
z gory powiem ze jezeli ktos liczy na spotkanie to przez 4 tygodnie jest to niemozliwe gdyz georgebb mnie zablokowal na wylacznosc
to chyba wszystko
(08-11-2012 15:07)lukasz9669 napisał(a): ej co mam wynajoc dom jak nie ma go w okolicy ?
musisz poczekać aż będzie jakiś dostępny do wynajęcia, lub samemu zakupić za ponad 800 pln i się do niego wprowadzić i wtedy nie będziesz musiał wynajmować
(08-11-2012 15:07)buch napisał(a): na polnoc bede w malopolskim tak jak mialo byc, takze bez nerwow
z gory powiem ze jezeli ktos liczy na spotkanie to przez 4 tygodnie jest to niemozliwe gdyz georgebb mnie zablokowal na wylacznosc
to chyba wszystko
okej to czekamy na ciebie w małopolskim i od jutra pracujesz u każdego po kolei z grupy
ja na bieżąco informuję w temacie u kogo pracujemy w danym dniu
co do tej pracyw grupie to najkorzystniej dla osoby aktualnie zatrudniajacej aby kazdy zaraz po polnocy przepracowal swoje
ciezko tak caly dzien kontrolowac aby Nasza stawka byla najwyzsza kiedy nie wiadomo o ktorej dany gracz z grupy sie zaloguje, chyba ze macie na siebie jakies namiary?
zawsze moze zajac stanowisko ktos inny i wtedy robi sie problem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2012 15:31 przez buch.)
nie watpie w to ze kazdy pracuje
chodzi mi tylko o stala godzine tej pracy
nie zawsze jestesmy wstanie kontrolowac swoja stawke zeby byla najwyzsza, chyba ze macie tak zdominowany rynek pracy w tym malopolskim ze nikt z poza grupy tam nie ma miejsc pracy, wtedy to rozumiem