Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(16-12-2012 05:46)Verb22 napisał(a): doszly mi 2 wyplaty po 242 - 3$ fees. Czkam na 2 kolejne i może przestane marudzić. Ale jak dojdą 2 kolejne I oby payza doszla jeszcze D:
Banners Broker, to prawdopodobnie chyba najlepszy obecnie sposób na zarabianie w sieci. Jestem jak dotąd bardzo zadowolony, szczególnie po ostatniej wielkiej gali, która była 2 tygodnie temu w Dublinie w Irlandii. Możesz zobaczyć na mojej stronie relację, fotki oraz filmy z tej imprezy.
Verb, Niezły z Ciebie hipokryta. Będziesz śpiewał kocham piramidy? Bo w końcu BB uważasz za piramidę i miałeś się z niej wycofywać, i nie, większość nie zainwestowała 100-200$ tylko troszkę więcej A że uważasz się za lepszego że wpłaciłeś więcej to pogratulować inteligencji.
Zresztą skoro to "piramida" i zainwestowałeś taką kasę to świadczy o twojej głupocie
Może jeszcze zaczniesz polecać BB?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2012 20:51 przez ComboThe.)
(16-12-2012 20:38)ComboThe napisał(a): Verb, Niezły z Ciebie hipokryta. Będziesz śpiewał kocham piramidy? Bo w końcu BB uważasz za piramidę i miałeś się z niej wycofywać, i nie, większość nie zainwestowała 100-200$ tylko troszkę więcej A że uważasz się za lepszego że wpłaciłeś więcej to pogratulować inteligencji.
Zresztą skoro to "piramida" i zainwestowałeś taką kasę to świadczy o twojej głupocie
Może jeszcze zaczniesz polecać BB?