Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Rozdział IIII - przyszłość

Autor Wiadomość
RE: Zarabianie dużej kasy na akcjach i ankietach! Głównie Mypay.pl!
Sprawdź:
(30-06-2017 19:44)kochamkesz napisał(a):  Limit ? Mi na 100 wykonanych zaliczyło 33 4

Limit na wszystkie osoby został wykorzystany także kiepsko. Zdążyłem zrobić 60 razy.

[Obrazek: 79InhLR.png]
Ja 90 a zaliczylo tylko 35 razy kolo poludnia :/ Olszi wstal z rana i sie nachapal, dla nas zabraklo Sad
Miałam do wypłaty ponad 80zl, jednak zalogowalam się przed chwilą i moje konto zostało zablokowane... Jest jakaś szansa że te pieniądze mi nie przepadną lub że zostały zlecone już do wypłaty razem z resztą? Robię te akcje dzień w dzień i kurcze, przykro było zobaczyć taka informacje akurat w dzień wypłat, martwię się
(30-06-2017 19:52)grzevik napisał(a):  Miałam do wypłaty ponad 80zl, jednak zalogowalam się przed chwilą i moje konto zostało zablokowane... Jest jakaś szansa że te pieniądze mi nie przepadną lub że zostały zlecone już do wypłaty razem z resztą? Robię te akcje dzień w dzień i kurcze, przykro było zobaczyć taka informacje akurat w dzień wypłat, martwię się

Zazwyczaj osoby zbanowane otrzymywały wypłaty. Napisz do admina o odblokowanie konta.

@grzevik za co ban?

albercik123, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2017.
(30-06-2017 19:23)dewe napisał(a):  
(30-06-2017 19:13)dawids7627 napisał(a):  
(30-06-2017 18:57)dewe napisał(a):  Myślicie, że Every robione z telefonu zaliczy? (uzupełniam tylko Wiek i liczbę dzieci - nie potwierdzam emaila, który nie przychodzi zresztą) Tongue
Wakacje są więc powinno być lepiej niż dotychczas Smile

Ja tylko rejestracje robię i zaliczyło wczoraj wszystkie akcje

Rób rób bo jesteś moim poleconym Big Grin

dawids7627, dumny członek http://zarabiam.com od May 2017.
(30-06-2017 19:59)albercik123 napisał(a):  @grzevik za co ban?

Za używanie podobnych do siebie adresów e-mail facepalm
Mozesz podac jakis przyklad?
(30-06-2017 19:52)grzevik napisał(a):  Miałam do wypłaty ponad 80zl, jednak zalogowalam się przed chwilą i moje konto zostało zablokowane... Jest jakaś szansa że te pieniądze mi nie przepadną lub że zostały zlecone już do wypłaty razem z resztą? Robię te akcje dzień w dzień i kurcze, przykro było zobaczyć taka informacje akurat w dzień wypłat, martwię się

Jeżeli akcje były robione z adresów PL, to możesz po odbanowaniu ubiegać się o zwrot.
PS. Osoby zbanowane, nie otrzymują wypłaty więc żeby nikt nie wprowadzał Cię w błąd.
(30-06-2017 20:27)ItanCash napisał(a):  

Jeżeli akcje były robione z adresów PL, to możesz po odbanowaniu ubiegać się o zwrot.
PS. Osoby zbanowane, nie otrzymują wypłaty więc żeby nikt nie wprowadzał Cię w błąd.

Nie wprowadzam nikogo w błąd. Osoby zbanowane otrzymały swoją wypłatę. Miałem trzy takie przypadki. Pomimo tego, że ktoś dostał bana to zaraz po tym miał $ na koncie. Siedzę na mypay od 2012 więc trochę przeżyłem. Wink

Odpowiedz