Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabianie dużej kasy na akcjach i ankietach! Głównie Mypay.pl!
Miałam do wypłaty ponad 80zl, jednak zalogowalam się przed chwilą i moje konto zostało zablokowane... Jest jakaś szansa że te pieniądze mi nie przepadną lub że zostały zlecone już do wypłaty razem z resztą? Robię te akcje dzień w dzień i kurcze, przykro było zobaczyć taka informacje akurat w dzień wypłat, martwię się
(30-06-2017 19:52)grzevik napisał(a): Miałam do wypłaty ponad 80zl, jednak zalogowalam się przed chwilą i moje konto zostało zablokowane... Jest jakaś szansa że te pieniądze mi nie przepadną lub że zostały zlecone już do wypłaty razem z resztą? Robię te akcje dzień w dzień i kurcze, przykro było zobaczyć taka informacje akurat w dzień wypłat, martwię się
Zazwyczaj osoby zbanowane otrzymywały wypłaty. Napisz do admina o odblokowanie konta.
(30-06-2017 19:23)dewe napisał(a):
(30-06-2017 19:13)dawids7627 napisał(a):
(30-06-2017 18:57)dewe napisał(a): Myślicie, że Every robione z telefonu zaliczy? (uzupełniam tylko Wiek i liczbę dzieci - nie potwierdzam emaila, który nie przychodzi zresztą)
Wakacje są więc powinno być lepiej niż dotychczas
Ja tylko rejestracje robię i zaliczyło wczoraj wszystkie akcje
(30-06-2017 19:52)grzevik napisał(a): Miałam do wypłaty ponad 80zl, jednak zalogowalam się przed chwilą i moje konto zostało zablokowane... Jest jakaś szansa że te pieniądze mi nie przepadną lub że zostały zlecone już do wypłaty razem z resztą? Robię te akcje dzień w dzień i kurcze, przykro było zobaczyć taka informacje akurat w dzień wypłat, martwię się
Jeżeli akcje były robione z adresów PL, to możesz po odbanowaniu ubiegać się o zwrot.
PS. Osoby zbanowane, nie otrzymują wypłaty więc żeby nikt nie wprowadzał Cię w błąd.
(30-06-2017 20:27)ItanCash napisał(a):
Jeżeli akcje były robione z adresów PL, to możesz po odbanowaniu ubiegać się o zwrot.
PS. Osoby zbanowane, nie otrzymują wypłaty więc żeby nikt nie wprowadzał Cię w błąd.
Nie wprowadzam nikogo w błąd. Osoby zbanowane otrzymały swoją wypłatę. Miałem trzy takie przypadki. Pomimo tego, że ktoś dostał bana to zaraz po tym miał $ na koncie. Siedzę na mypay od 2012 więc trochę przeżyłem.