Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
Sprawdź:
15 Marca 2015
Wczorajszy dzień nie był taki zły, bo wczoraj do końca dnia wpadło parę leadów i dzisiaj 6 za nim pracę rozpocząłem. Jutro podsumowania nie będzie bo mam kurs CNC.
Dzisiaj zarobiłem z leadmore.pl
Wizyty 125
Rejestracja 9
Skuteczność 7.20 %
Zysk 55.80 zł
Dzisiaj zarobiłem:55.8 zł W marcu zarobiłem:597.4 zł W tym roku zarobiłem:5600.6 zł z 30.000 ZŁ
17 Marca 2015
Wczoraj byłem na kursie CNC i wróciłem padnięty... Dzisiaj po rozpoczęciu pracy napotkałem problemy techniczne po stronie mojego internetu i nadal mam z nim problemy... Wczoraj wpadł jeden lead, który wliczę w zarobek marcowy oraz roczny.
Dzisiaj zarobiłem z leadmore.pl
Wizyty 67
Rejestracja 5
Skuteczność 7.46 %
Zysk 31.00 zł
Dzisiaj zarobiłem:31 zł W marcu zarobiłem:643.6 zł W tym roku zarobiłem:5637.8 zł z 30.000 ZŁ
Wysoko poprzeczkę sobie ustawiłeś na ten rok, jednak systematycznie obserwuję i wychodzi na to że w takim tempie cel powinien zostać osiągnięty, bez problemów. Gratuluję zarobków i oby tak dalej.
P.S.
mały offtop:
Dobrze kojarzę że kiedyś sprzedawałeś reklamę na FB ?
(17-03-2015 20:43)nitram napisał(a): Wysoko poprzeczkę sobie ustawiłeś na ten rok, jednak systematycznie obserwuję i wychodzi na to że w takim tempie cel powinien zostać osiągnięty, bez problemów. Gratuluję zarobków i oby tak dalej.
P.S.
mały offtop:
Dobrze kojarzę że kiedyś sprzedawałeś reklamę na FB ?
Reklamy na fb nigdy nie sprzedawąłem, A co do mojego celu liczę, że ruszą mi się zarobki i będą o wiele lepsze..