Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
rafki, to nie ma naprawdę żadnego znaczenia- uwierz mi. Akurat by się austinowi chciało sprawdzać czy kupiłeś coś czy nie bo ten skrypt nie ma żadnych takich opcji..
dzisiaj spotkała mnie miła niespodzianka, wchodzę do 07bux a tam:
Balance Information
Account Balance (cashout) $85.43 Total Amount Paid $5.26
Wreszcie dostałem swoją pierwszą wypłatę od 07bux, zresztą długo oczekiwaną, bo chyba jutro minęłoby 50 dni kalendarzowych odkąd na nią czekam. Widzę, że jednak Austin jest uczciwy :-P
MarSZaL napisał(a):Jak myślicie... kiedy dostane wypłate jeżeli zleciłem 6 czerwca....
rak gdzieś pod koniec lipca? :roll: :?:
zależy czy to była twoja 1 wypłata czy już 2
jeśli 1 to będziesz musiał jakieś 40 dni poczekać, jeśli kolejna to wtedy może być szybciej, bo najwięcej to trzeba będzie czekać na swoją 1 wypłatę, ja teraz będę zlecał 85$, ciekawe w ile będzie szło ;-)
MarSZaL napisał(a):no to jest moja pierwsza... :?:
czyli bede musiał czekac jeszcze 40 dni czy (40 dni)
ja na swoją 1 wypłatę czekałem 49 dni kalendarzowych-> 32 dni robocze
ale wczoraj w nocy Austin mi zapłacił więc 2 wypłata mam nadzieję max 30 dni kalendarzowych :-P