Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Moim celem było od początku 500$ miesięcznie na czysto, wszystko poniżej mnie nie zadowala Trochę jeszcze brakuje, ale do 10 000 RR się to powinno zmienić
Nie ma co przesadzac z ambicjami, najwazniejsze ze jest sie na plus.
Jakby jeszcze przy wychodzeniu na plus wyplaty dochodzily szybko to juz w ogole bajka.
@sbgorka,
Mi mija 38/39 dzien, jak minie 45 i nie dostane to zaczne sie martwic, ale zakladajac ze mks22 dostal po 40 dniach to w ciagu kilku dni powinien byc moj dowod wyplaty.
(20-04-2014 19:24)Workis napisał(a): Nie ma co przesadzac z ambicjami, najwazniejsze ze jest sie na plus.
Jakby jeszcze przy wychodzeniu na plus wyplaty dochodzily szybko to juz w ogole bajka.
@sbgorka,
Mi mija 38/39 dzien, jak minie 45 i nie dostane to zaczne sie martwic, ale zakladajac ze mks22 dostal po 40 dniach to w ciagu kilku dni powinien byc moj dowod wyplaty.