Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
(12-03-2015 20:33)adios123 napisał(a): ladnie, ladnie, sam chciałbym zarabiać takie dniówki...
konta to mam ze znajomymi ale bez grup :/
To zakładaj własne grupy i działaj Widziałeś jakie dniówki miałem jakiś czas temu? Ale się nie poddaje i walczę do końca!
(12-03-2015 20:46)Exodisss napisał(a): Czyli Twoim zdaniem która oferta wychodzi najlepiej zarobkowo??
Stosunek rejestracji do kliknięć
Ciężko mi na te pytanie odpowiedzieć, to zależy od targetu jaki mamy i gdzie promujemy dany program. Ja teraz promuje telefonik i nie narzekam. Jak przyjdą startery na 4Lead sprawdzę doładowania bo ładnie wyglądają,
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
13 Marca 2015
Dzisiaj przyszli startery i zacząłem zakładać konta fb. Dzisiaj dwa na dzień jutrzejszy. Jutro jadę do dentysty. Myślę, że przed wyjazdem zrobię z dwa konta.
Dzisiaj zarobiłem:49.6 zł W marcu zarobiłem:496 zł W tym roku zarobiłem:5479.2 zł z 30.000 ZŁ