(15-11-2016 23:17)PanPrezes napisał(a): (11-11-2016 11:23)mikuss napisał(a): (11-11-2016 11:19)Bravo napisał(a): Pozdrowienia od Movera 
http://www.bankfotek.pl/image/2036064.jpeg
Jak się ludzie nie wezmą za odzyskanie swoich pieniędzy to rzeczywiście sam dobrowolnie nie odda o czym już dawno temu pisałem ale było tu wielu byznesmenów co skakało do oczu, że mover się stara, odpowiada, oddaje po 100 na tydzień
a w końcu i tą stówkę skończył oddawać
Tak dużo się wypowiadasz w tym wątku, że aż zapytam z ciekawości.. Dlaczego nie odkupisz długów od innych użytkowników, jeśli według Ciebie tak prosto jest odzyskać te pieniądze? Podejrzewam, że dość sporo użytkowników chętnie sprzeda dług za jakiś tam % wysokości należności. 
PanPrezes Tak z czystej ciekawości odpowiem : swego czasu miałem wolne środki i proponowałem 2-3 osobom odkup ich długów u moverinwestments ( oczywiście nie 100% bo jak na każdej inwestycji jak każdy inwestor też chcę zarobić ) to nikt nie był zainteresowany bo uczciwy moverek przecież się starał i oddawał po 100 na tydzień
Później jak dotarło do mózgownic co niektórych że nie odzyskają swoich pieniędzy to sami przyszli ale niestety moje propozycje nie są wieczne a pieniądze poszły pracować gdzie indziej więc teraz sobie po prostu obserwuję i czasem skomentuje bo takie moje prawo
A odzyskanie pieniędzy jest bardzo proste bo aż w 3 krokach :
1 przed sądowe wezwanie do zapłaty
brak spłaty w wyznaczonym terminie to
2 sąd nawet esąd w lublinie bo szybko pójdzie, po uprawomocnieniu się wyroku
3 komornik
i czekamy na comiesięczne raty od komornika
Ale większość inwestorów u uczciwego moverka to nieletni, musieliby się do rodziców zgłosić i powiedzieć co mądrego zrobili a to by się jeszcze w.ierdolem mogło dla nich skończyć więc lepiej oszustowi pozwolić być bezkarnym