Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@[martwy_ziomek] Wiedziałeś jaka jest sytuacja z oczekiwaniem na przelew, więc o co te pretensje z czasem? Konto dałem od razu jak wszedłem na forum. Z datą wystarczyło napisać do mnie na PW, to bym podał, czy to aż takie trudne?...
No okej dobrze. Może troche przesadziłem, ponieważ byłem ostatnio bardzo zdenerwowany i kazda mniejsza rzecz mnie denerwowała. Wszystko nie idzie jak trzeba - tak się jedynie moge usprawiedliwić.
Co do czasu. Miał Pan ''za chwile sprawdzić'', ale niestety musiałem czekac kolejne pól dnia, przelew na 100% wtedy juz dotarł.
Oczywiscie przepraszam, moja wina, bo zaczalem nie milo. Edytuje tamten post jak zostanie wyjasnione.
Reasumujac, mozna prosic o PW aby rozwiazac ten problem?
Nie polecam, po jednym spamie od razu pojawiła się weryfikacja z wysłaniem skanu dowodu osobistego, już widziałem nie jedno takie samo konto z tymi samymi profilowymi itd.